KMtown Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Hej, Dziś pisze w imieniu kolegi który ma problem z wyborem hamulców. Hamulce mają być do 1220zł nie więcej. A o to kandydaci: -Hayes Prime PRO -Hayes Prime Expert -Hayes Stroker Ace -Avid Elixir 9 Carbon -Avid Code R -Shimano zee Które z podanych będą najlepszym wyborem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Do czego? Code,Zee i Ace to hamulce do cięższych zastosowań, pozostałe to zwykłe hample. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Do zastosowania tak trochę enduro ale bardziej w stronę DH I będą używane w temperaturze wyższej od -5stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ugupu Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 No to Code, Zee, Ace jak już kolega Kot napisał... A które najlepsze? To już zależy od tego,kto do którego zakonu należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baker Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 ja bym polecił coś z Formuły, jakieś wyższe modele, w 1220 zł się zmieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Wyższe czyli jakie ? Pod uwagę tylko nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Druid Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 ja bym polecił coś z Formuły, jakieś wyższe modele, w 1220 zł się zmieści Ciężko będzie się zmieścić z nowymi Formulami w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 W takim razie zostaje mu wybór między zee, code i ace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baker Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Dołożysz około 100 i masz to http://allegro.pl/hamulce-formula-the-one-komplet-p-t-i3161181954.html albo RX-y http://allegro.pl/hamulec-formula-r1-rx-przod-p-tyl-nowy-i3175523430.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ale to nie ja kupuje. A kolega mi jasno powiedział ile może wydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.