roman350 Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam poszukuję towarzysza/towarzyszki do wspólnej jazdy z tych okolic, ale także mogą być parodniowe wyprawy, oczywiście jak było by kilka dni wolnego w pracy. Moja jazda to właściwie jest przygotowanie do zaplanowanej wyprawy na sierpień więc 100-150km na dzień to dla mnie norma. Jak ktoś jest zainteresowany to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogutinni Napisano 6 Maja 2013 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Może i bym się nadał, można gdzieś się spotkac na trasie i razem pośmigac. Robię traski poza jakimiś MTB również asfaltowe w okolicy, daje radę spokojnie jakąś 100 dziennie wykręcic. Jestem z w/w okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman350 Napisano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 To kiedy kolego ci pasuje? Bo mi teraz czwartek i niedziela. Nie musi być koniecznie 100 może być mniej. I na jaką trasę bo ja proponuję po niemieckiej stronie są dobre ścieżki i jest bezpiecznie inna kultura jest co do rowerzystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.