Skocz do zawartości

[Wałbrzych] Grupy rowerowe dla młodzieży

repak59

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, chciałbym się zapytać czy w Wałbrzychu działają jakieś grupy rowerowe dla młodzieży? :) Jeżeli tak, można dać jakieś namiary? :D Jestem z kolegami chętny na jakieś wycieczki itd. tylko jest mały problem gdyż nie jesteśmy pełnoletni ;) mamy po 15 lat :)

Niepełnoletniość to raczej nie przeszkoda.

Zależy czego oczekujecie. Jakie macie doświadczenie. I czy znacie własne możliwości.

Im więcej jeździcie, tym więcej poznajecie nowych ludzi, tras; aż w końcu sami będziecie mieli własne grono, w którym będziecie czuli się najlepiej.

Mógłbym polecić kilka klubów czy zrzeszeń, ale to raczej jeszcze za wcześnie ;) 

Niepełnoletniość to raczej nie przeszkoda. Zależy czego oczekujecie. Jakie macie doświadczenie. I czy znacie własne możliwości. Im więcej jeździcie, tym więcej poznajecie nowych ludzi, tras; aż w końcu sami będziecie mieli własne grono, w którym będziecie czuli się najlepiej. Mógłbym polecić kilka klubów czy zrzeszeń, ale to raczej jeszcze za wcześnie ;)

Ja tak naprawdę to jeżdżę (tak z pasją no wiecie :P ) od tygodnia codziennie :D no i skoro mamy ładną pogodę to i chętnie bym pojechał gdzieś dalej :D Za dużo tras nie znam gdyż jak wspomniałem jeżdżę od tygodnia :P ogólnie to więcej poznałem Wałbrzycha przez ten tydzień niż przez poprzedni rok :)

Jeździj jeździj jeździj to ludzie sami się znajdą :) Co wyjazd wypuszczaj się trochę dalej, zapamiętując drogą w razie jakbyś się zgubił. Tym sposobem oprócz Wałbrzycha poznasz okoliczne wioski, szlaki itd :)

dzisiaj trochę poznałem :) co prawda nie za daleko ale zawsze coś :)

Jak mam mniej czasu to robię taką traskę: Świebodzice-Lubiechów-Książ-Świebodzice, a jak troszkę więcej to gdzieś zdarza się do Strugi pojechać i wrócić przez Podzamcze i Książ do Świebodzic :) Rower mam od piątku, ale już troszkę kilometrów nabite :) http://www.endomondo.com/profile/9645398 tu są traski z mojego endomondo (w niektórych edytowana długość, bo np. zapominałem wyłączyć, ale bez oszukiwania!)

A Ty Cox gdzie najczęściej latasz? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...