repak59 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Cześć, chciałbym się zapytać czy w Wałbrzychu działają jakieś grupy rowerowe dla młodzieży? Jeżeli tak, można dać jakieś namiary? Jestem z kolegami chętny na jakieś wycieczki itd. tylko jest mały problem gdyż nie jesteśmy pełnoletni mamy po 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Niepełnoletniość to raczej nie przeszkoda. Zależy czego oczekujecie. Jakie macie doświadczenie. I czy znacie własne możliwości. Im więcej jeździcie, tym więcej poznajecie nowych ludzi, tras; aż w końcu sami będziecie mieli własne grono, w którym będziecie czuli się najlepiej. Mógłbym polecić kilka klubów czy zrzeszeń, ale to raczej jeszcze za wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repak59 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Niepełnoletniość to raczej nie przeszkoda. Zależy czego oczekujecie. Jakie macie doświadczenie. I czy znacie własne możliwości. Im więcej jeździcie, tym więcej poznajecie nowych ludzi, tras; aż w końcu sami będziecie mieli własne grono, w którym będziecie czuli się najlepiej. Mógłbym polecić kilka klubów czy zrzeszeń, ale to raczej jeszcze za wcześnie Ja tak naprawdę to jeżdżę (tak z pasją no wiecie ) od tygodnia codziennie no i skoro mamy ładną pogodę to i chętnie bym pojechał gdzieś dalej Za dużo tras nie znam gdyż jak wspomniałem jeżdżę od tygodnia ogólnie to więcej poznałem Wałbrzycha przez ten tydzień niż przez poprzedni rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jeździj jeździj jeździj to ludzie sami się znajdą Co wyjazd wypuszczaj się trochę dalej, zapamiętując drogą w razie jakbyś się zgubił. Tym sposobem oprócz Wałbrzycha poznasz okoliczne wioski, szlaki itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
repak59 Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jeździj jeździj jeździj to ludzie sami się znajdą Co wyjazd wypuszczaj się trochę dalej, zapamiętując drogą w razie jakbyś się zgubił. Tym sposobem oprócz Wałbrzycha poznasz okoliczne wioski, szlaki itd dzisiaj trochę poznałem co prawda nie za daleko ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jak coś ja latam trochę, ale jestem ze Świebodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 a tak się spytam, w jakie rejony najczęściej jeździsz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Jak mam mniej czasu to robię taką traskę: Świebodzice-Lubiechów-Książ-Świebodzice, a jak troszkę więcej to gdzieś zdarza się do Strugi pojechać i wrócić przez Podzamcze i Książ do Świebodzic Rower mam od piątku, ale już troszkę kilometrów nabite http://www.endomondo.com/profile/9645398 tu są traski z mojego endomondo (w niektórych edytowana długość, bo np. zapominałem wyłączyć, ale bez oszukiwania!) A Ty Cox gdzie najczęściej latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Zdecydowanie Trójgarb i Chełmiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 No to kawałek jednak tam mam... A możesz mi powiedzieć gdzie jest ten Trójgarb, bo już któryś raz się z tą nazwą spotykam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Wpisz sobie w google, chyba najlepsza górka to mtb w Górach Wałbrzyskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kporys Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Nie to odpada, za daleko ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.