Tofi Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Jak w temacie. Dostałem właśnie do zmontowania makrokesza i zdziwił mnie fakt oporów w suporcie. Są tak duże, że korbą nie idzie wogóle zakręcić. Pytanie czy to się da wyregulować (zbyt mocno skręcone łożyska) czy też jechać z relamacją. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajomcek001 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Jak w temacie. Dostałem właśnie do zmontowania makrokesza i zdziwił mnie fakt oporów w suporcie. Są tak duże, że korbą nie idzie wogóle zakręcić. Pytanie czy to się da wyregulować (zbyt mocno skręcone łożyska) czy też jechać z relamacją. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 ja bym nawet nie pisał, tylko walił z reklamacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Temat do zamknięcia, odkręciłem kontre, wykręciłem suport o jakieś 30 stopni i dokręciłem kontre. Korba nie kręci się tak jak w moim rowerze, ale te dwa obroty są i co najwazniejsze nie ma luzów. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ja bym też oddał od razu na reklamację i powiedział, że nie jestem zadowolony z zakupu i chce to zwrócić. To nie rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.