szczwanydiplodog Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam. Szukam widelca (najlepiej kolor metalic), dobrze by było gdyby był dość lekki.Fundusz to ok.250zł. Widelec 1' pod koła 26'.Teraz tak, mam mostek na 1 1/8' (wcześniej miałem przejściówkę z 1' na 1 1/8'). Co mam zastosować teraz? Gwiazdkę ahead czy co?Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczwanydiplodog Napisano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Widzę że nikt do pomocy nie jest zbytnio skłonny :/http://allegro.pl/widelec-4za-szosa-treking-przelaj-1-cal-aluminum-i3168186040.html coś takiego może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Alu na pewno będzie lżejszy ale nie lepiej stalowy ? Co mam zastosować teraz? Gwiazdkę ahead czy co? Ale o co ci dokładnie chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczwanydiplodog Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jezde tylko w trasy po asfalcie, wiec mysle ze lepsze bedzie aluminium No bo tak... Rama ma 1' rure na widelec. Ale mostek mam na 1 i 1/8'. Jak to załatwić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No sposobów jest kilka - najdroższy to wymienić mostek - dokupić taki adapter co sie będzie wiązało z koniecznością wybicia gwiazdki http://www.bikyle.com/images/Parts/BBB_Extender.jpg tylko na średnice 1" - zrobić sobie taki adapter co również wiąże sie z wybijaniem gwiazdki - znaleźć odpowiedni kawałek rurki o średnicy wewn 1" i zewn 1 1 1/8" i zrobić z tego taką podkładkę pod mostek. prawdopodobnie nawet idzie takie cuś kupić Dodam że sztyca z wigry 3 pasuje, no przynajmniej taka co u siebie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczwanydiplodog Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No dobrze dzieki wielkie. Jakos to zalatwie. A wracajac do widelca... Pomozesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.