grzegosz Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam, mój problem polega na tym, że nie jestem w stanie prawidłowo wyregulować przerzutki Srama x.7 w wersji 10sp. Wygląda to tak, jakby przerzutka miała za mały zakres, nie sięga do najwięjszej zębatki nawet po wykręceniu zupełnie śrubki ograniczającej. Miał ktoś podobny problem i wie jak go rozwiązać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 20 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Ciekawa sprawa bo kaseta 10sp jest minimalnie węższa od 9sp, zajrzyj w przerzutkę, może coś tam jest co blokuje ruch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMtown Napisano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ta przerzutka na pewno ogarnie kasete 10 wiem bo widziałem ,ale wyregulować jest ją trochę ciężko, a masz zakręconą linke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.