Blue Napisano 29 Kwietnia 2006 Napisano 29 Kwietnia 2006 Mam pytanie odnosnie tego mocowania na fotce zaznaczonego na czerwono. W przerzutkach sminano jest ono naciagane na sprezynie ktora znajduje sie wewnatrz miejsca gdzie jest sruba, którą przykręcamy przerzutke do haka. W x-9 tan element chodzi swobodnie bez zadnego "naciągu". Czy tak ma byc? ;] Jeszcze jej nie zamontowalem ale chcailbym wiedziec czy to noramlne? P
Stary Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 Też mnie to zdziwiło, ale zamontowałem tak jak było narysowane i wszystko chodzi ok! I nie przejmuj się też delikatnym luzem po zamontowaniu przerzutki - wszyscy tak mają
Blue Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Napisano 30 Kwietnia 2006 Ja juz sie przyzwyczailem do tego ze na nowych komponentach czesto jest luz jednak nie wiekszy niz 1 mm . Dzieki za informacje .
Stary Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 No tam jest około 1-1,2mm luzu. Btw - tak szybko chciałem pojeździć na x-9, że źle za pierwszym razem zamontowałem tego cycka
Rulez Napisano 30 Kwietnia 2006 Napisano 30 Kwietnia 2006 W x-9 tan element chodzi swobodnie bez zadnego "naciągu". Czy tak ma byc? ;] Jeszcze jej nie zamontowalem ale chcailbym wiedziec czy to noramlne? P Tak ma być !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.