Blue Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Mam pytanie odnosnie tego mocowania na fotce zaznaczonego na czerwono. W przerzutkach sminano jest ono naciagane na sprezynie ktora znajduje sie wewnatrz miejsca gdzie jest sruba, którą przykręcamy przerzutke do haka. W x-9 tan element chodzi swobodnie bez zadnego "naciągu". Czy tak ma byc? ;] Jeszcze jej nie zamontowalem ale chcailbym wiedziec czy to noramlne? P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Też mnie to zdziwiło, ale zamontowałem tak jak było narysowane i wszystko chodzi ok! I nie przejmuj się też delikatnym luzem po zamontowaniu przerzutki - wszyscy tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Ja juz sie przyzwyczailem do tego ze na nowych komponentach czesto jest luz jednak nie wiekszy niz 1 mm . Dzieki za informacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 No tam jest około 1-1,2mm luzu. Btw - tak szybko chciałem pojeździć na x-9, że źle za pierwszym razem zamontowałem tego cycka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 W x-9 tan element chodzi swobodnie bez zadnego "naciągu". Czy tak ma byc? ;] Jeszcze jej nie zamontowalem ale chcailbym wiedziec czy to noramlne? P Tak ma być ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.