tomaaso Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Witam co sadzicie o tym plecaku bo chcialbym go zamowic.. zamawial ktos plecak z buklakiem z allegro?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Daj może link do tej aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaaso Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 http://allegro.pl/item100234918_plecak_na_..._2l_gratis.html sorki zapomnialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 fajny ten plecak, no i dosc dobra cena mysle ze sie oplaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 O kurczę!!! Fajny... A ja właśnie ploecaka szukałem... Dzięki za linka Opłaca się(no chyba że ktoś się z nim zetknął i może powiedzieć o nim coś złego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaaso Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 ja jutro biore 2 hehe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Gdyby nie to że plecak mam inny a nie mam bukłaka bo szukam to bym sie skusił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaaso Napisano 30 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 juz zamowilem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.