c4r0 Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Hej, Mam prośbę o orientacyjną wycenę poniższego roweru. Wszystko jest w mechanicznie dobrym stanie ale ma wiele zadrapań. Damper skrzeczy, więc potrzebny będzie serwis. Widelec działa dobrze. Mam możliwość ściągnięcia go z USA ale nie wiem czy warto. W USA mogę dostać za niego $1000. Rama: 2010 Marin Attack Trail 6.7, size M (17.5")Widelec: 2010 Marzocchi 55 TST Micro Air ( http://download.bikeboard.pl/pdf/ekw_marzocchi55_micro_air_ti.pdf )Damper: RockShox Monarch 3.3Napęd: Shimano SLX group, 2011 (2-speed front, 9-speed rear)Truvativ chain guideHamulce: Shimano SLX, 2012Koła: Nukeproof generatorPedały: Kona Wah Wah Waga: 16kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco96 Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Jak dla mnie około 4500 zł. Tylko nie jestem pewny bo na zdjęciach nie ma wszystkich widocznych części. Ale myślę, że i tak warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ok, właśnie przypomniało mi się, że założyłem ten temat a rower tym czasem już od dwóch dni spakowany i czeka na wysyłkę Przy okazji nasuwa mi się szybkie pytanko: czy rebuild kit od dampera Monarch RT3 będzie pasować do 3.3, który jest w tym rowerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.