Skocz do zawartości

[piasta tył] dt swiss 340

grzesiowu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

pytanie do użytkowników ... jak bębenek tejże piasty reaguje na tanie kasety bez alu pająka; czy rację mam przypuszczając, że użytkownik skazany jest na droższe kasety z pająkiem

dziękuję/pozdrawiam

Napisano

Bebenek do 340 pewnie kosztuje z 70% piasty jak nie wiecej:), ja poszedlem w XT i nie zaluje:), kupilem w drugim rowerze jakies HG 61 i buja tym jak diabli:), ciezkie to :) i do tego jakies zadziory sie na zebach porobily. Dobra rada dorzuc troche kasy do XT i nie bedziesz zalowal:)

Napisano

Tu nie chodzi o XT, tylko o max koronkę kasety 9b o wielkości 36z i założenie jej do 29er, czy tam czegoś innego  ... i jest taka tylko jedna, na dodatek kalecząca bembenek ...

Napisano

Tu nie chodzi o XT, tylko o max koronkę kasety 9b o wielkości 36z i założenie jej do 29er, czy tam czegoś innego  ... i jest taka tylko jedna, na dodatek kalecząca bembenek

ano właśnie ... czyli niestety będę musiał puścić te piasty żeby kupić gorszą ze stalakiem :|

albo odpuścić kasetę ...

kurza twarz !!!

Napisano

pozbywac sie 340 dla kasety? to jak sobie strzelic w kolano jezli wezmiesz np.370 to juz to nie chodzi jak 340

g

dysponuję przeciętną mocą, a marzy mi się 29 do jazdy po pagórach stąd te ciągoty do 36 zębów... w necie czytałem że ta kaseta na podjazdach wiele zmienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...