knocker Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Nie lubię jeździć w koszulkach oblepionych logotypami dlatego wybieram inne nietypowe wzory. Niestety nie stać mnie na Primal Wear i znalazłem taką firmę http://sklep.questsport.pl/ jednak nie wiem jak z jakością ich produktów. Wzory też nie są odświeżane od kilku lat i zastanawiam się czy firma istnieje Kupował ktoś coś tam ostatnio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stanleypaw Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam! Mam komplet tej firmy od jakiś 5 lat i jakość ich wyrobu jest rewelacyjna - lepsza niż Pearl Izumi, Biemme, Nalini, BCM, które też posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 "Quest" to firma, którą prowadzi matka Mai Włoszczowskiej. W 2008 roku zamawialiśmy tam 3 komplety strojów według własnego projektu (długie i krótkie spodenki, koszulki i bluzy z długimi i krótkimi rękawami oraz rękawiczki). Sam materiał jest OK (jeżdżę w tym do dzisiaj), ale np. bluzy z długim rękawem uszyto bez kieszonek na plecach (a miały być). Normalnie byśmy to odesłali, ale nie zdążyliby z poprawką przed naszym wyjazdem, więc dalismy już sobie spokój z reklamacją. Następna sprawa to rękawiczki - okazało się, że przy praniu strasznie farbują. Przy następnych zamówieniach w 2009r. oraz 2010r. wszysko już było w porządku. -- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Przy następnych zamówieniach w 2009r. oraz 2010r. wszysko już było w porządku. A jak wychodziło to cenowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve69 Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Nie pamietam już - ciuchy kupowane były na firmę. -- Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Koszulki Skadnia Maraton też są tej firmy, nie wiem czy to jest wina modelu czy to standard, ale moja ma strasznie wysoko kieszenie na plecach i ciężko jest coś wyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.