nonamed Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Miał ktoś styczność ze skarpetami marki Nessi ?? Jak sprawdzały się w dłuższych jazdach SPD , czy stopa się nie poci, są wygodne, dobrego gatunku bawełny ? etc... Skarpety mają 'wzięcie' na Allegro: http://allegro.pl/skarpety-stopki-nessi-termoaktywne-hit-44-46-i3117023093.html http://allegro.pl/skarpety-rowerowe-krotkie-nessi-jony-ag-i3143023480.html Może ktoś z forum kupił i może skrobnąć 2-3 słowa . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Przy jakiejkolwiek zwiekszonej letniej aktywnosci fizycznej, bawelne nalezy raczej omijac z daleka.Poza tym, takie niskie skarpetki byly modne 10 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Chris jakie polecasz na upalne dni? Szukać tego typu z wszelkich materiałów thermo: http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3139236606 Wysłane z mojego za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonamed Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Właśnie, polećcie jakies skarpety w miare przystępnej cenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarek Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 nonamed w zeszłym roku nabyłem te z drugiego linku. wcale nie są cienkie, bo to pod stopą, na pięcie i palcach to takie frote. w dopasowanym spd nagle robi się ciasno. może i stopa się nie poci, ale latem przewiewne i komfortowe to to nie jest. dodatkowo po kilku praniach pokurczyło się dziwnie i ciężko się zakłada. nie polecam. 1415chris a jak niskie są modne teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Echhh, pamiętne to czasy jak na rower wystarczała zwykła bawełniana koszulka i jakieś stylonowe majtasy do biegania Ja zimą jeżdżę w grubych skarpetach z wełny merinos, a latem zazwyczaj jakieś zwykłe sportowe stopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 @adamos, wycinaki-golinogi cwierkajo, ze stopki sa passé, démodé i ogolem fe. ;-) Niestety po zmianie butow z papci na deski nie moge sobie pozwolic na lamanie konwencji i "plucie stylowie w trendy" jezdzac w stopkach gdyz najzwyczajniej mnie sie obciagajo. :-( Sent from my using Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 20 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 gdyz najzwyczajniej mnie sie obciagajo. :-( jak to się obciogajo? może za małe kupujesz, albo ci stopa jeszcze rośnie dobra, ja zamiast pitolić o skarpetkach idę pośmigać, bo aż grzech w taką pogodę nie bujnąć gdzieś dalejsajonara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.