Skocz do zawartości

[nowa korba stary suport] wymienić czy zostawić

xwiewiurx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

cos malo chetnych na jakies doradztwo co do suportu i jego mocowania. wiec zostaje przy tym co mam przynajmniej sa czarne :P suport jednak musze wymienic bo cos ciezko sie obraca. w linku ktory podalem wyzej na jednym ze zdjec jest suport a tam widac (tak mi sie bardzo mocno wydaje) dlugosc oski. wedlug shimano dlugosc oski to 110 mm sam zmierzylem suwmiarka i wyszlo mi 110,4. jestem w kropce i nie wiem jaka dlugosc wybrac. ktos pomoze? i obiecuje ze nie bede juz pytal ;)

Napisano

dzieki kolego za szybkie odpowiedzi ale tak szybko odpisujesz ze cos chyba nie doczytales hehehe.podalem linka do zdjec i tam jest ten suport juz wyjety. tak zrobilem fotke zeby bylo widac korpus, a tam 110mm. wiec shimano podaje 110 a mi wyszlo 110,4 . wiec jesli bede kupowal to 110 czy 110,5?? to fakt ze mala to roznica no ale sa w sprzedazy wiec jak juz wybierac dla siebie to wiadomo ze najlepsza opcje.... 

Napisano

Przeoczylem fragment o zdjęciach. Tak czy siak, jedni oferują suporty 110mm, inni 110,5mm. Który weźmiesz, bez różnicy. To na tyle niewielkie przesunięcie, ze nie ma wpływu na pracę napędu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...