xwiewiurx Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Napisano 25 Kwietnia 2013 cos malo chetnych na jakies doradztwo co do suportu i jego mocowania. wiec zostaje przy tym co mam przynajmniej sa czarne suport jednak musze wymienic bo cos ciezko sie obraca. w linku ktory podalem wyzej na jednym ze zdjec jest suport a tam widac (tak mi sie bardzo mocno wydaje) dlugosc oski. wedlug shimano dlugosc oski to 110 mm sam zmierzylem suwmiarka i wyszlo mi 110,4. jestem w kropce i nie wiem jaka dlugosc wybrac. ktos pomoze? i obiecuje ze nie bede juz pytal
Fenthin Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 110, a 110,4 to żadna różnica. Poza tym i tak musisz wykręcić ten suport, a na jego korpusie znajdują się oznaczenia wymiarów.
xwiewiurx Napisano 25 Kwietnia 2013 Autor Napisano 25 Kwietnia 2013 dzieki kolego za szybkie odpowiedzi ale tak szybko odpisujesz ze cos chyba nie doczytales hehehe.podalem linka do zdjec i tam jest ten suport juz wyjety. tak zrobilem fotke zeby bylo widac korpus, a tam 110mm. wiec shimano podaje 110 a mi wyszlo 110,4 . wiec jesli bede kupowal to 110 czy 110,5?? to fakt ze mala to roznica no ale sa w sprzedazy wiec jak juz wybierac dla siebie to wiadomo ze najlepsza opcje....
Fenthin Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 Przeoczylem fragment o zdjęciach. Tak czy siak, jedni oferują suporty 110mm, inni 110,5mm. Który weźmiesz, bez różnicy. To na tyle niewielkie przesunięcie, ze nie ma wpływu na pracę napędu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.