kiler69 Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam. Ostatnio w Decathlonie pojawiło się kilka nowości. Zainteresowały mnie takie szorty: http://www.decathlon.pl/szorty-5-senior-niebieskie-id_8237793.html Co o nich myślicie? Są warte swojej ceny? Czy ta wkładka będzie dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Szczerze to wiem tylko tyle że te najdroższe spodnie z hlona mają dobre wkładki (obcisłe), Nie wiem jak jest z luźnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d8wid Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 nie dam sobie ręki uciąć ale czy przed sezonem nie byly po 79? albo jakieś podobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 17 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 To na pewno, sam pamiętam. Ale jakoś 2 tyg temu podwyższyli Cała magia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.