Skocz do zawartości

[Masa Krytyczna] Warszawa

Gość Green

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Baju, mam nadzieje iż Monikę ze sobą zabierzesz :D

Bo tak się umawiamy od zeszłej masy i się umówić nie możemy :) [na rower ofc]

No...chyba że znów złapie kapcia...ale to wtedy najwyżej skuterem przyjadę, albo na rolkach B)

Napisano

Dzięki PunTomasie

Nie za ma co. :) A ja w niedzielę i poniedziałek będę z rowerkiem w pod-górskokalwaryjskich okolicach... Wypad do rodzinki, a rowerek ze mną.... :)

Napisano

Nie za ma co. :( A ja w niedzielę i poniedziałek będę z rowerkiem w pod-górskokalwaryjskich okolicach... Wypad do rodzinki, a rowerek ze mną.... :P

Od której strony Góry Kalwari? :P

Napisano

Kurde no...pogoda taka niepewna...jak wezmę błotniki to znając życie nie będzie padać a jak nie wezmę to będzie...no ale nie chce mi się plastików tachać i zaryzykuję...Dzisiaj przez moje miasto Grochów:)!!!

Napisano

Od której strony Góry Kalwari? :)

Od północnej - Wólka Załęska i okolice - Wólka Dworska, Brześce, Kąty, Tomice... :)

Napisano

My dziś z Rycerzem podczas rowerowej rundki po mieście za rozmaitymi sprawunkami zderzyliśmy się z Masą koło kościoła Zbawiciela B) .

Pokibicowaliśmy trochę przejeżdżającym; niestety, nikogo nie rozpoznaliśmy :mellow: ...

Pozdrówko zmasowane :) .

Napisano

Byłem i widzialem tylko jedna osobę z naklejeczką :mellow: Ktoś jechał na Kelly'sie Salamandrze. Kto to byl??

Nie moglem zagadać bo juz się wycofywałem bo do domu jeszcze miałem troszke drogi :)

Napisano

IMO jedna z gorszych mas na jakich byłem. Przyjechałem pierwszy raz z dziewczyna i aż głupio mi przed nią było. Tempo ślamazarne, pełno buraków, którzy czepiali się Jej, że nie potrafi prosto jechac przy prędkości 1km/h, pełno debili zajeżdżających drogę 2cm przed nami. Ehh ... chyba ostatnia moja masa bo to już nie ma sensu. Powoli robi się to wybieg dla rowerów - musiałem chyba z milion razy opowiadać jak wymalowałem ramę, jak się spisuje rower itp. heh.

Napisano

Zielony, niestety nie, nie mam jak zgrać z tel na kompa :)

Było fajnie, ale niestety w większości musze się zgodzić z Rogasem. Widać że mamy wakacje i sezon na rowerowe "dzieci neostrady".

W ogóle odniosłem wrażenie że organizatorzy nie za bardzo dziś nad Masą panowali. No ale cóż...urok wakacji... [niechże się one już skończą].

A na następną Masę [jeśli w ogóle pojadę] zamierzam przejechać na rolkach, O :)

Napisano

sama masa taka sobie. poprzednia nieporównywalnie lepsza:)...ale dostałem chusteczkę pod kolor kasku:D Potem pojechałem z kumplem do La Playa Beach i tam już było zaiście ale jako że z rowerem to dużo poimprezować nie można było:( prawie jak premier dzięki dzięki:), by the way masz fajny rower i jestem bardzo ciekawy jak się na takim czymś jeździ (mowa o całkiem wypasionej kolarce:)), a i trzeba było mówić że się znamy z forum bo jechaliśmy koło siebie a ja nie wiedziałem bo przyjechałeś jak mnie akurat nie było i tylko znajomi mi powiedzieli piąte przez dziesiąte...Schwefel znowu do grona forumowiczów nie dotarł chyba:) Tzn ja nie miałem przyjemności...Green ja na pewno mam Twoje zdjęcie i jutro pokażę na forum na pewno. Dziś już mi się nie chce. Dużo popisów było niskosiodełkowców ale to standart no i parę wypasionych rowerów...quad rulez:) Pozdrawiam!

Napisano

Prawie jak premier: jeśli ty masz kolarkę Bianchi, to czy myśmy dzisiaj (a w zasadzie już wczoraj :) ) nie prowadzili przypadkiem konwersacji w serwisie na Nowowiejskiej :) ?

Pozdrówko dociekliwe :D ...

Napisano

Turysto jeśli posiadacz salamandra miał na sobie koszulke kolarską w oczo*ebnym żółtym kolorze to byłem to ja :) Z ludzi z forum mignął mi kask bajuwookieruna, rozglądałem się za naklejkami ale jakoś chyba nie miałem szczęścia. No coż niedługo nocna masa, wybiera się ktoś? :D

Napisano

Ja byłem na nowowiejskiej też ostatnio:) Jupi jupi:) A przyznam że i parę fajnych bajkerek by się znalazło na masie (tak na marginesie:))

zdjęcia z masy tych co znam: http://img194.imageshack.us/my.php?image=pict69763nh.jpg to ja:)

to Rogas: http://img401.imageshack.us/my.php?image=pict69872qz.jpg

a to Green: http://img401.imageshack.us/my.php?image=pict69936pq.jpg

mam nadzieję że się nie pogniewacie że na forum Was pokazuję:( Więcej moich zdjęć to masówki, albo moi znajomi, więc to by było na tyle. Pozdrawiam!

Napisano

Ja miałem tak przez chwilkę z Kendami Flame. Przez jakiś czas myślałem też że są ogromniaste jak balony. Teraz wiem że są normalne a wszystkie inne opony są po prostu malutkie:) Pozdrawiam

Napisano

Baju: bossski kask :twisted: ! Aż szkoda, że już mam :P ...

A przyznać się: kto nas zapraszał do ruszenia razem z Masą (ktoś z "opiekunów", stojących obok nas wzdłuż torów tramwajowych) :) ? Dodam dla uściślenia, że to było na skrzyżowaniu z "Ł" (nad tunelem), przy Placu Zbawiciela (po lewej kościół)?

Pozdrówko tropiące :P ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...