Skocz do zawartości

[Masa Krytyczna] Warszawa

Gość Green

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Schwefel, ale gdyby ktoś się na Ciebie zdenerwował i chciał Ci dać po twarzy to bardziej jego ręka zaboli niż Ty coś w ogóle poczujesz :)

A jak mu nie daj Boże będziesz chciał oddać z bańki to już w ogóle wybijesz mu z głowy takie zachowania :)

Zapisy na Masę? To dobre jest :)

Ciekawe jakby to musiało wyglądać i ile trwać :D

A jeśli ktoś jeszcze nie był na Masie i nie wie ocb to Google przy pierwszym podejściu wyrzuca taką oto stronkę > http://masa.waw.pl/ < gdzie wszystko jest wyjaśnione o co w tej imprezie biega. Wystarczy chcieć poszukać ;)

ja będę. proponuję znaleźć się tam gdzie ostatnio to nie będzie problemu. a i mam pytanie do Schwefela. Jak wygląda masa nocna? Bo zamierzam się wybrać. To jest sobota 1 czy następna jeszcze? I czy szybko się jedzie bo jak powyżej 25avs to mogę nie dać rady:) Z góry thx za odpowiedź.

naprzeciwko kolumny od strony wuzetki. na samym końcu czyli najbliżej zamku na ławeczce. zaraz jak ze schodów się wyjdzie od przystanku. mniej więcej:) pozdrawiam

Hehe. Nic mi to nie mówi, tylko "naprzeciwko kolumny" wiem o co chodzi B) Ja z Wa-wy nie jestem, ale może się gdzieś tam stykniemy.

Jak coś to ja mam żółtą naklejeczke XC ZONE USER na amorku. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...