bajuwookierun Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 mam nowy znak rozpoznawczy na masę...kupiłem sobie kask jako że zaczynam się wydurniać i szkoda mojej czaski...taki: http://img111.imageshack.us/my.php?image=pict69043ou.jpg fajny co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trin Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 mam nowy znak rozpoznawczy na masę...kupiłem sobie kask jako że zaczynam się wydurniać i szkoda mojej czaski...taki: http://img111.imageshack.us/my.php?image=pict69043ou.jpg fajny co:) :lol: :eek: :lol: aaa męskich nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Kurde, wychodzi na to że tylko ja jeżdżę teraz bez kasku Z racji, że nie mam kasy na kask to chyba będę jeździł w integralu od motoru, bo akurat mam bo jest obowiązek jeżdżenia w kasku. tylko jak ja będę w tym wyglądał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Płatek Napisano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 tylko jak ja będę w tym wyglądał :/ jak bardzo przezorny rowerzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 no już niedługo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Schwefel, ale gdyby ktoś się na Ciebie zdenerwował i chciał Ci dać po twarzy to bardziej jego ręka zaboli niż Ty coś w ogóle poczujesz A jak mu nie daj Boże będziesz chciał oddać z bańki to już w ogóle wybijesz mu z głowy takie zachowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 drastyczne ale pewnie skuteczne 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robinson Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Mam pytanko. Czy na tą masę na 30.06.2006 to są jakieś zapisy? Zapisy przez internet czy na miejscu? Nie wiem, bo jeszcze nigdy nie bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Na masę poprostu przyjeżdżasz i tyle. Nie musisz się nigdzie zapisywać bo to nie jest żaden wyścig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Zapisy na Masę? To dobre jest Ciekawe jakby to musiało wyglądać i ile trwać A jeśli ktoś jeszcze nie był na Masie i nie wie ocb to Google przy pierwszym podejściu wyrzuca taką oto stronkę > http://masa.waw.pl/ < gdzie wszystko jest wyjaśnione o co w tej imprezie biega. Wystarczy chcieć poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A może kolega biker miał na myśli, to że jak liczą ludzi na masie że wiedzą ile ich tam jest Też kiedyś tak myślałem. A tak apropo. Kto z Was będzie na masie? Gdzie się spotkamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ja będę. proponuję znaleźć się tam gdzie ostatnio to nie będzie problemu. a i mam pytanie do Schwefela. Jak wygląda masa nocna? Bo zamierzam się wybrać. To jest sobota 1 czy następna jeszcze? I czy szybko się jedzie bo jak powyżej 25avs to mogę nie dać rady:) Z góry thx za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 ja będę. proponuję znaleźć się tam gdzie ostatnio to nie będzie problemu. to znaczy gdzie? nie wiem bo nie byłem ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 naprzeciwko kolumny od strony wuzetki. na samym końcu czyli najbliżej zamku na ławeczce. zaraz jak ze schodów się wyjdzie od przystanku. mniej więcej:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Nocna jest zawsze w 2 sobotę miesiąca. O średnią 25 byłoby trudno, bo często zjeżdżamy z asfaltowych tras w teren. Prędkości są różne od 15 do 50km/h. Do zobaczenia na masie. Tym razem już na nowym napędzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 naprzeciwko kolumny od strony wuzetki. na samym końcu czyli najbliżej zamku na ławeczce. zaraz jak ze schodów się wyjdzie od przystanku. mniej więcej:) pozdrawiam Hehe. Nic mi to nie mówi, tylko "naprzeciwko kolumny" wiem o co chodzi Ja z Wa-wy nie jestem, ale może się gdzieś tam stykniemy. Jak coś to ja mam żółtą naklejeczke XC ZONE USER na amorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Baju, a mnie się tam to miejsce źle kojarzy Znowu tam podjadę i ktoś życzliwy zwróci mi uwagę że mam kapcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunTomas Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Hehe. Nic mi to nie mówi, tylko "naprzeciwko kolumny" wiem o co chodzi Ja z Wa-wy nie jestem, ale może się gdzieś tam stykniemy. Jak coś to ja mam żółtą naklejeczke XC ZONE USER na amorku. Pewnie chodzi o toto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Jezdzicie po asflacie czy zjezdzacie tez na jakies nieprzyjazne cienkim oponom nawierzchnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogas Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ja jade na mase z dziewczyna Chyba zaraża się powoli cykloza B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dzięki PunTomasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dokładnie o to miejsce chodziło:) Zuch chłopak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Dokładnie ....ja będe czekał już o 17.30.Jak ktoś dalej nie będzie wiedział gdzie to jest to szukajcie grubasa z czarnym CUBE-m jako punkt charakterystyczny:)))))))))))). Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Hahaha Ja też będę koło godzinki 17.30 a nawet może wcześniej. Pojade sobie jeszcze pozwiedzać PKiN (dla wtajemniczonych: Pałac Kultury i Nauki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 jarus220 za tego Twojego Cube'a to ja bym nerkę puścił Ja będę koło 18 pewnie. Pozdrawiam i do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.