bajuwookierun Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ej ja też nie zamierzam nie przychodzić. będe na pewno tylko zauważam że może być lipa...w najgorszym przypadku zrobimy browara i wrócimy do domu...Green Ty się nie napalaj bo nie masz 18 lat:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 a gdzież wyrażam swoje zainteresowanie libacją ? <dociekliwy> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 tak szczerze to żartuję i mam nadzieję że wszystko będzie jakoś znośnie. No nic pożyjemy zobaczymy. Do jutra mam nadzieję. ELo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Mi się nie podoba polityka kierownictwa ale ja w końcu nie rządzę w masie więc tylko mogę wyrazić dezaprobatę. To już nie jest dawna masa która nie uginała się pod naciskami władz Ja osobiście mam w d***ie to czy mamy pozwolenie czy nie. Będę jeździł po całej Wawie bo mam do tego prawo. Jak chcecie to jedźcie ze mną :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Maja 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 W związku z wizytą Papieża w Warszawie i pomimo iż opuści on Warszawę kilka godzin wcześniej, nie otrzymaliśmy zgody na zorganizowanie Warszawskiej Masy Krytycznej. W piątek, 26 maja na Pl. zamkowym o godz. 18:00 odbędzie się jedynie zgłoszone wcześniej zgromadzenie publiczne, po zakończeniu którego organizatorzy Masy Krytycznej ze względu na brak zgody nie będą organizowali przejazdu. Osobom, które będą chciały wziąć udział w spontanicznym przejeździe, o którym trwają dyskusje na różnych forach internetowych, przypominamy o przestrzeganiu przepisów ruchu drogowego, które będą wtedy wszystkich obowiązywać. Bez względu na brak zgody na Masę, odbędą się dwie wcześniej zaplanowane imprezy, które miały się rozpocząć bezpośrednio po Masie. Ze względu na brak oficjalnego przejazdu, godziny rozpoczęcia imprez zostały ustalone na: 21:00 - przedpremierowa impreza w Strefie Rowerowej M25 > www.m25.skeler.pl 22:00 - pokaz filmów rowerowych w kinie Luna (wejściówki zostaną rozdane na Pl. Zamkowym) > www.bikepunkfest.bee.pl Obydwie imprezy potrwają do późnych godzin nocnych. news od masy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 No to jak widze, bedzie kicha Nie wiem czy jechac 40km w jedna mańkę, aby sie tylko odbic od Panów w niebieściutkim mundurku. Jak myślice, jest sens jechac? aby pozniej wrocić na 23.00 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nie wiem gdzie Ty widzisz kichę, ale spoko. Kolejny pan który na wyrażenie "nielegalna masa" reaguje paniką? A sens jechania na WMK zawsze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 niby ok ale pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 No to kapota...zostajemy w domach...ale kto chce to może do mnie wpaść, napijemy się czegoś, pogadamy...będzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Ale pogoda do dupy cholera:( Może przestanie ale coś nie sądzę Jak przestanie padać to wpadnę może, ale jak nie to raczej nie...pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 po poludniu ma juz nie padac. wiecej optymizmu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 już niepada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 pada, nie pada, nie pada pada i tak wkoło..no ale co mamy lepszego w domu do roboty...ewentualnie uczyć się na sesję...ale na warunek hajs odłożony to nie trzeba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macg3 Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam To jak ktoś się wkońcu wybiera na dzisiejsza Masę????Może ktoś będzie jechał z Targówka i okolic???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Wystarczy poszukać... > http://masa.waw.pl/dojazd.htm Jedź na zjazd gwiaździsty najbliżej Twojego miejsca zamieszkania i po problemie. Ja już wyjeżdżam, trzeba jeszcze przed Masą pare spraw załatwić Baju, Green...do zobaczenia ok. 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m0z4rt Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrackan Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A jednak Masa wróciła do korzeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Nie no, fajnie było... Spotkalismy się z Raffim i Gromanikiem...ruszylismy...w połowie drogi powodowany mamusią musiałem się cofnąć do domu...no i się zemściło...po ponownym wyruszeniu i dojechaniu na Zamkowy złapalem gumę Z pomocą Jarka zdiagnozowaliśmy problem i jakoś doczłapalismy się pod Rurę Na szczęście po drodze do domu jest błogosławiony serwis Gianta na Spójni który szybko, tanio i bezboleśnie usunął problem Pozdrowienia dla Jarka i Baju Ps. Green...nie wiem czy Tobie nie na ręke było to że się spotkalismy czy po prostu byliśmy dla Ciebie za starzy, ale na przyszłość bądź jakiś taki bardziej towarzyski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macg3 Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Oj było fajnie oj było Musze się teraz bardziej wkręcić w klimat Masy itp. (czyt. zapoznać się z ludźmi) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 nigdy wylewny niebyłem shadow to moje zachowanie wmiare normalne cichy śmieszek ps. i co była dziura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrackan Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Hmmm... szukałem optycznie forumowiczów i nikogo nie rozpoznałem, przyłączyłem się przy UW i odłączyłem po blokadzie ronda ONZ (czyli przy drugiej pętli) Ale jazda była i tak genialna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Zaaaaaista masa krytyczna!! Najlepsza na jakiej byłem!! Wypas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Green, ja też jestem cichociemny a nawijam jak najęty ;D Baju, miło było Cię poznać [i sprawdź PW ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Miło było Was poznać również! Sprawdziłem PW...no i o ile Pani to może i tak o tyle ja już nie... Nie no żartuję...popracujemy nad tym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Maja 2006 Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Spoko, mnie się nie spieszy a miło wiedzieć że tak sympatyczne bikerki rezydują tak niedaleko mnie Ide robić łatki ze starej dętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.