Gość Green Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 hehe a kogoś łapią? bo sie boje że jak zaproszę kolegów i ich złapią (ciapy są) to będzi na mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Baju, Green, Schwefel...tak sobie myśle ze aktualny brak zgody na przejazd można by jakoś odwrócić na naszą korzyść...można by się było spotkać, posiedzieć i pogadać gdzieś w okolicach Zamkowego Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Nie bardzo wiem co masz na myśli aczkolwiek spotkać by się można why not:) Ja też zamierzam wziąć znajomych, jakby była jakaś zadyma to fajnie by było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ja się pisze, to jaki znak rozpoznawczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ja mam na to standardową metodę...kto chce niech mi poda na PW swój numer telefonu i w piątek mniej więcej o 18 się zdzwonimy i na Zamkowym znajdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 słuchajta ja nie wiem co wy kminicie ale też chcę 668 340 757:) możecie do mnie zadzwonić koło 18 z haczykiem bo już powinienem być na placu zamkowym! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Załatwione, w piątek ok. 18 do Was dzwonię i wzajemnie się lokalizujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobra to brać korbę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Coś czuję że będę miał dużo roboty na tej Masie, bo obstawy policji nie będzie a typy za wszelką cenę będą chciały przebić się na przód, więc będę musiał trochę ich przystopować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 ja za to czuję że będzie fajna zabawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 24 Maja 2006 Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jedno jest pewne...będzie się działo Tylko żeby wybryki osób nie do końca normalnych nie zaważyły na organizacji czerwcowej masy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A mam jedno pytanko. Jak to bedzie z tym papierzem? Czy nie będę poblokowane ulice na tych trasach gdzie przejedzie Masa Krytyczna. Ja bym chętnie przyjechał, ale nie wiem czy przyjeżdzac, poniewac mieszkam w Gorze Kalwari i do Wa-wy mam 40km, wiec nie wiem jak bedzie z powrotem Jak cos to mnie rozpoznacie przez naklejeczke na amorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Będzie normalna Masa :!!: Głupio zrobiliśmy pisząc na www o tym braku pozwolenia. Tak to byście przyjechali i o niczym nie wiedzieli, a teraz to każdy kombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 jak dobrze pojdzie to bedzie to moja pierwsza masa tez mam jakies 40 km, ale to nie jest wymowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Schwefel, człowiek uczy się na błędach [czasem nawet na swoich] Dla mnie i tak będzie to normalna Masa, a że sporo osób już się boi że do domu [lub do szpitala] odwiezie ich policja to już nie moja sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja tam jadę i mam gdzieś wszystko. A apropo strony to Schwefel się nie przejmuj bo 90% i tak tego nie czyta i wali jak w dym nieświadoma co może ją spotkać. Więc dobrze będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 baju mój nr 500 246 980 i będzie gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 no to jak widzę "masa" zapowiada się całkiem sympatycznie ... PS nie widzę powodów dla których panowie w błękicie mieli by się do nas o cokolwiek przyczepić... Przecież rowerzysta jesli tylko posiada jakieś papiery(dowód/karta rowerowa) i rower ma prawo jeździć po drogach publicznych... Więc wystarczy że będziemy jechali tak bardziej cywilizowanie(gęsiego co 1m) to nie mają o co się przysr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 o ile będziemy jechać gęsiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 o ile.... :D :D Szczerze: kto będzie jechał gęsiego ten będzie jechał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 kurde dostałem maila nie za fajnego o masie:( coś czuję że może być niewypał spory jutro:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 ja tyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Maja 2006 Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Każdy kto tam jest zapisany go dostał, ale żeby od razu niewypał O rany...nawet jak o 18:15 uznam że z jakichkolwiek powodów nie chce uczestniczyć w nielegalu to sobie zostanę na zamkowym, kupię gdzieś colę i sobie będe siedział...w desczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.