Skocz do zawartości

[Masa Krytyczna] Warszawa

Gość Green

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Green

no ;) tylko ja nie będę mógł do nocnej masy jeździć :P bo gardło boli przeziębiony :) ale jak dobrze pójdzie to sie wykuruje

Ja chyba sobie odpuszczę nocną, trza świętować Mistrzostwo Legiuni ;)

Fakt faktem trzeba będzie troche poświetować mistrzostwo legii :);) Szkoda tyklo że nie da się połączyć nocnej masy ze świętowaniem.... nie ma to jak dylemat :)

Tu sie rozmawia o WMK i jej odmianach a nie o jakiejś tam słabej Legii... :glare:

Żartuje...też się ciesze jak cholerka...ale bardziej sie ciesze z tego że FC Sevilla rozgromiła wczoraj w pucharze UEFA Middlesbrough 4:0. I był to jeden z najładniejszych meczy jakie miałem ostatnio okazję oglądać [nie licząc pucharu Polski]. Pomijając to że wygrałem w zakładach 160zł :)

A żeby nie było totalnie offtopicowo napiszę że Masa jest fajna :rolleyes:

@fioor pffff też mi coś jakoś w szkole przy mnie o tej legii tak nie wykrzykujesz...

No bo wiesz jeśli Ty za Wisłą jesteś to co ci o (L)egii będe gadał ;) Ze mnie cichy kibic jest. A co do masy to jednak świętowanie jeszcze wygranej z wisłą która nastąpi troche przewyższa nocną mase :lol:

• 2 tygodnie później...

Witam. Mam pytanie, a nawet kilka. Czy w związku z przyjazdem Papieża masa w tym tygodniu odbędzie się normalnie? Na stronie masy niby pisze że będzie w miarę ok. Jaki jest rekord osób na masie? I jaka jest tendencja do pobijania go? Podejrzewam że czerwiec lipiec ale pytam dla pewności:)

Masa odbywa się zawsze, niezależnie od tego kto akurat wizytuje nasz kraj :) [acz podejrzewam że masa majowa będzie baardzo ciekawa :)]

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale rekord to chyba coś ok 2600 chłopa :)

A co do jego pobijania...wiadomo że im lepsza pogoda tym więcej ludzi...kto wie, może w tym roku przebijemy 3k ;)

Gość Green

a ja niewiem czy będzie tak na pewno "W związku z wizytą Benedykta XVI w Warszawie oraz zamkniętymi ulicami po opuszczeniu przez niego miasta, w tym miesiącu nie dostaliśmy zgody na wykorzystanie drogi w sposób szczególny. Posiadamy jedynie zgodę na zebranie się na Pl. Zamkowym.

Zaplanowana trasa przejazdu zostanie wykorzystana podczas czerwcowej Masy." masa.waw.pl

2360 osób to rekord Masy

Rzeczywiście B16 pokrzyżował nam trochę plany ale mnie to nie martwi.

Najważniejsze, że mamy się gdzie spotkać a później będzie jak za starych dobrych czasów czyli nielegalnej Masy. Do dziś nie zapomniałem swojej pierwszej masy w czerwcu 2002 jak policja ganiała nas z gnatami na kulki gumowe.

Też się ciesze na nielegal, ale jednak to nie to... :D

Patrzę na to troche inaczej, z racji tego że jestem osobą niewierzącą i nie pałam sympatią do obecnego papieża. Ale mimo wszystko jestem zdania że normalną legalną masę dałoby się załatwić...w normalnym europejskim państwie jakim my nie jesteśmy i jeszcze dłuugo nie będziemy.

Green, a Ty to nigdy na nielegalnej masie nie byłeś?

To co bierzemy batony, pałki, kastety?;) Na policje? Będzie fajnie:) Najlepiej niech każdy weźmie ze sobą część jakąś od roweru która może zadać ból:) Proponuję korbę:) Dla mnie im więcej osób tym fajniej! A że nie będzie zgody? A po co jakakolwiek zgoda dwutysięcznemu tłumowi?:) Chyba sami sobie damy radę:)

Spokojna głowa, policja nie wyjdzie bez szwanku z tej imprezy, przyjadą chłopaki zadymiarze ci co robili burde na fecie i znów będzie 50 policemanów w szpitalu. Dla niepoznaki będą na rowach B)

Shadowcat Jakby się dało załatwić to by Skeler załatwił. Ale czego tu się spodziewać, mamy ministra edukacji z młodzierzy wszechpolskiej, premiera w moherze, prezydenta kaczora i co myślisz, że dadzą bandzie rowerzystów rozbijać się po mieście kiedy wszystkie mohery wylezą z domów na miasto żeby oglądać papieża.

myślisz, że dadzą bandzie rowerzystów rozbijać się po mieście kiedy wszystkie mohery wylezą z domów na miasto żeby oglądać papieża.

Którego notabene wtedy już nawet w mieście nie będzie...ech...

No ale trudno...w razie czego odbijemy sobie w czerwcu B)

Baju, ja mam dwukilogramową stopkę od makrokesza...przebija policyjną tarczę, nie pytaj skąd wiem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...