Gość Green Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 hehe a mi w ciągu 5 dni w 3 miejscach dętka pękła 0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja chyba wpadnę... Na 99,9%!!! Brakuje 0,01% bo o 21:00 kumpel ma osiemnastkę no i nie wypada się spóźnić... PS ile może to potrwać(tzn "masa"). Jestem spoza wawki i muszę przejechać 20kilometerków więc zastanawiam się czy zdążę na 18stkę i czy wziąć lampki... mam szarego wheelerka 1901ZX(z tego co się orientuję w polsce są takie trzy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Baju, mnie rozbieranych nie trzeba bo już mam :P Memento, lampki tak czy siak na Masę bierz zawsze [a na nocną zwłaszcza ] Trasa jest dłuższa niż miesiąc temu więc podejrzewam że potrwa to odpowiednio dłużej [ciężko stwierdzić ile i o ile] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja ze względu na nie przepadanie za jedną osobą z ustawki rezygnuję :] Mnie nie będzie, więc możesz śmiało przejeżdżać A tak wogóle to poznacie mnie po żółtej fladze, niebieskiej koszulce Penty i czerwonym Giancie...a i pewnie po tym że będę zaliczał cały czas gleby, bo to pierwsza Masa w spd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Kiedy mnie nie o Cie idzie Zresztą to i tak nieważne...moim priorytetem jest dopchanie się do przyczepki A Twojego czerwonego Gianta miesiac temu widziałem więc teraz nie muszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Już nie przesadzaj, przecież nie ma takich tłumów przy kredensie P.S. Jakbyście mieli kłopoty z panami niebieskimi to dajcie znać po Masie, bo ostatnio coś nerwowi się zrobili i robią głupie gadki z rowerzystami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 To jak będą niegrzeczni to pouczymy się nowych tricków...np jak najbliżej kołem pomiędzy ich nogami...a że początki są trudne... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Baju jest mały problem oni nie ruszają się z radiolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 to nie problem...to utrudnienie...i zarazem nowy trick! Bunny hop inside bitch between eggs:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Orionus, ja nie wiem jak Ty tą pogode na Onecie sprawdzałeś ale stoi tam jak byk że troszkę jednak nas zmoczy A problemy ze smerfami to zdaje sie ostatnio na końcu peletonu się nasilają. Rolkarze im sie chyba ostatnio nie podobali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 fakt faktem że szprychówkę trzeba dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Szprychówkę trzeba kupić Kredyt umarł, kryzys żyje, kto nie płaci ten nie ma szprychówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orionus Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Orionus, ja nie wiem jak Ty tą pogode na Onecie sprawdzałeś ale stoi tam jak byk że troszkę jednak nas zmoczy Jaki deszcz? Jedynie zachmurzenie wieczorem. Deszcz ma byc w sobote. W dodatku w piatek ma byc 23C i Deszcz: 0.0 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Hm...dlatego nie lubie podawania opadów w postaci x.x mm/na jakiś teren. Powinno być prosto > nie będzie padać, będzie padać, strasznie będzie padać Dziwne to szystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 To już niedługo... Póki co pogoda zachęcająca:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 I pomyśleć że jeszcze miesiąc temu trzeba było brać dwie bluzy i kurtkę przeciwdeszczową...a dziś, krótkie spodenki, koszulka...normalnie lato już Będzie fajnie...jak nic Ps. Baju, tylko nie zapomnij bandamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 hehe piękna pogoda akurat wczoraj kupiłem kask i nową koszulke z napisem "new bicycle style 1705" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orionus Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No to jazda po kumpla i na mase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 A ja nie mogę... mam urodzinki kumpla i nie wypad nie przyjść jeszcze spotkanie z kanadyjczykami o 19 i impra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Było jak zwykle...cudownie Choć na skrzyżowaniu Łopuszańska/Jerozolimskie i dalej zaczynałem się ciężko zastanawiać czy nie trzeba było zabrać kurtałki antydeszczowej. Ale na szczęście matka natura tym razem tylko nam pogroziła ciemnymi chmurami Pozdrowienia dla Jarka [jarus220] i Krzysztofa [Krzysztof B.] których to miałem okazję spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 kurna. nie spotkałem nikogo z naklejką a objechałem wkoło ze 3 razy:( fotki jakieś tam mam ale nie sądzę żeby ktoś się na nich odnalazł. organizacja nie najlepsza tym razem. kilka razy musieliśmy blokować samochody, no i dość dużo stania było:( pod koniec z 5 minut. ale ogólnie fajnie. ile było osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 kurna. nie spotkałem nikogo z naklejką a objechałem wkoło ze 3 razy:( fotki jakieś tam mam ale nie sądzę żeby ktoś się na nich odnalazł. organizacja nie najlepsza tym razem. kilka razy musieliśmy blokować samochody, no i dość dużo stania było:( pod koniec z 5 minut. ale ogólnie fajnie. ile było osób? Ty też nie miałeś 1610 według organizatorów Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Co Wy z tymi naklejkami? Niedługo jak nie będziesz miał naklejki to nie wsiadaj na rower...a już nie daj Boże nie przyznawaj sie że jesteś z XC Forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 oczywiście że miałem naklejkę!!. Nie no ale w ten sposób starałem się zlokalizować kogoś z forum. No ale nic z tego. trudno:) Maybe next time... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 organizacja nie najlepsza tym razem. kilka razy musieliśmy blokować samochody, no i dość dużo stania było:( pod koniec z 5 minut. ale ogólnie fajnie. ile było osób? Do policji miej zastrzeżenia, oni mieli zabezpieczać skrzyżowania, ale doszły mnie słuchy że jakiś głupi policeman przepuszczał samochody przez środek kolumny :035: Straż miejska znów nic nie robiła. Ale ogólnie Masa była spokojna i jestem zadowolony z niej. Tempo czasami było za szybkie (wina policji) stąd te długie postoje, bo Masa to nie wyścig i ludzie z tyłu musieli dołączyć do przodu. Moja galeria z Masy: http://www.schwefel.livenet.pl/galeria/thu...ls.php?album=10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.