Shadowcat Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Pilna informacja! W związku z remontem i rozkopaniem placu Zamkowego, sierpniowa WMK zmienia miejsce startu!! Ustalono iż będzie nim placyk koło pomnika Kopernika na Krakowskim Przedmieściu. W miarę możliwości prosimy osoby zainteresowane o przekazanie tej wieści jak najdalej się da coby potem nikt nie mówił że świat sie kończy bo masy na Zamkowym nie znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gnidzioch Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ustawiacie sie jakos? spotykacie sie gdzies forumowicze? czy jak to sie odbywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max89 Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Na stronie masy jest info gdzie w poszczególnych częściach miasta spotykają się bikerzy żeby jechać razem do celu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Gnidziochowi chodziło chyba o to czy forumowicze jadą jakoś "razem", zwartą gromadą (jak się mylę to popraw) tak było chyba kiedyś... teraz już coraz mniej forumowiczów jeździ na masy... ja sie może wybiorę ale z drugiej strony wakacyjny piątek wieczór można spędzić o wiele ciekawiej w lesie czy innym "terenie odludnym i pagórkowatym" jak by co to wypatrujcie naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 24 Września 2008 Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Znacie może miejsce skąd startuje w najbliższy piatek MK? Jaki jest adres strony MK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 9 Października 2008 Udostępnij Napisano 9 Października 2008 MASA ( Spotykamy sie w ostatni piatek kazdego miesiaca o godzinie 18.00 na Pl. Zamkowym w Warszawie ) http://www.masa.waw.pl/ NOCNA MASA ( Spotykamy sie w nocy z II soboty miesiąca na niedzielę, na Pl. Zamkowym w Warszawie o godzinie 24.00) http://www.nocna.masa.waw.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 30 Października 2008 Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Jutro (w piatek, 31 Pazdziernika 2008) jest MASA KRYTYCZNA w Warszawie na Pl. Zamkowym o 18.00 Szczegoly: http://www.masa.waw.pl/index.php?option=co...5&Itemid=57 Do zobaczenia J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 A jak z niepełnoletnimi? Muszą jechać z rodzicami czy ze zgodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 jedzie każdy kto chce.... nie trzeba mieć żadnych zgód itp. zresztą pojedziesz to zobaczysz jak to wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 W takim razie jadę 27.03 dzień przed moimi urodzinami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Na masę pojadę zapewne w któryś wakacyjny miesiąc Widziałem fotki i trochę o tym czytałem - robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 (Czy to w ten piatek jest masa, czy następny?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 W ten. Tj. 24 kwiecień 2009. Zapewne się zjawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek3131 Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Uwaga przypominam ze w najbliższy piątek 29.05.2009 o godzinie 18 spotykamy sie na Pl. Zamkowym na Majowej Masie krytycznej Zbliża sie największa masa w tym roku - w maju poprawiamy zwykle rekordy frekwencji , wiec zbierać znajomych i Zapraszamy Więcej na : masa.waw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ostatnio przejazd był pod moim oknem nawet filmik nagrałem ale wyszło ze 350mb Ale czy było was tak duzo to nie wiem, była jednak bardzo rozciągnięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jedzie ktoś na lipcową mase , jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 30 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Bede na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Tak spytam , bo to moja pierwsza masa...kamizelki odblaskowe , kask , czy cuś jeszcze innego sa obowiązkowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Ja też się wybieram. Wypatrujcie szarego Kelly'sa na slickach z Rebą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Moja a8 zdeka w błocie tyż bedzie już na 100%. Jakoś sie rozpoznajemy? Bo ja tej naklejki nie mam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Bede na 100% Biala merida TFS900 z szarym amorkiem manitou R7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Spotkajmy sie na tej ostatniej ławeczce , ja będe w czerwonej koszulke i zwykłych niebieskich spodenkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Jak tam było, tłumnie? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Moja a8 zdeka w błocie tyż bedzie już na 100%. Jakoś sie rozpoznajemy? Bo ja tej naklejki nie mam:P Dopiero teraz przeczytałem ten post... Może następnym razem A naklejki też nie mam Ogólnie to w tym tłumie ciężko byłoby się rozpoznać, tak jak wspominali koledzy dobrze byłoby się gzieś wcześniej spotkać Jak tam było, tłumnie? ;] Ogólnie to byłem pierwszy raz (jakoś nie mogłem się zebrać przez dłuższy czas) Jak dla mnie to zawaliście dużo ludzi zawitało. Przy krótkim postoju w okolicach Blue City cała jezdnia była pełna rowerzystów, aż do tego pierwszego wiaduktu w stronę Pruszkowa. Dalej już nie widziałem, peleton pewnie się jeszcze za nim kawałek ciągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 1350 czy coś koło tego według oficjalnych informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.