Skocz do zawartości

[Masa Krytyczna] Warszawa

Gość Green

Rekomendowane odpowiedzi

Pilna informacja!

W związku z remontem i rozkopaniem placu Zamkowego, sierpniowa WMK zmienia miejsce startu!! Ustalono iż będzie nim placyk koło pomnika Kopernika na Krakowskim Przedmieściu.

W miarę możliwości prosimy osoby zainteresowane o przekazanie tej wieści jak najdalej się da coby potem nikt nie mówił że świat sie kończy bo masy na Zamkowym nie znalazł :whistling:

Gnidziochowi chodziło chyba o to czy forumowicze jadą jakoś "razem", zwartą gromadą :P (jak się mylę to popraw)

tak było chyba kiedyś... teraz już coraz mniej forumowiczów jeździ na masy... ja sie może wybiorę ale z drugiej strony wakacyjny piątek wieczór można spędzić o wiele ciekawiej w lesie czy innym "terenie odludnym i pagórkowatym"

jak by co to wypatrujcie naklejki :D

• 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Uwaga przypominam ze w najbliższy piątek 29.05.2009 o godzinie 18 spotykamy sie na Pl. Zamkowym na Majowej Masie krytycznej :P Zbliża sie największa masa w tym roku - w maju poprawiamy zwykle rekordy frekwencji , wiec zbierać znajomych i Zapraszamy :o Więcej na : masa.waw.pl

• 1 miesiąc temu...
Moja a8 zdeka w błocie tyż bedzie już na 100%. Jakoś sie rozpoznajemy? Bo ja tej naklejki nie mam:P

Dopiero teraz przeczytałem ten post... Może następnym razem ;)

A naklejki też nie mam B)

Ogólnie to w tym tłumie ciężko byłoby się rozpoznać, tak jak wspominali koledzy dobrze byłoby się gzieś wcześniej spotkać B)

Jak tam było, tłumnie? ;]

Ogólnie to byłem pierwszy raz B) (jakoś nie mogłem się zebrać przez dłuższy czas)

Jak dla mnie to zawaliście dużo ludzi zawitało.

Przy krótkim postoju w okolicach Blue City cała jezdnia była pełna rowerzystów, aż do tego pierwszego wiaduktu w stronę Pruszkowa. Dalej już nie widziałem, peleton pewnie się jeszcze za nim kawałek ciągnął.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...