kordzio Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Sądząc po tych zalanych telefonach i i-podach to złapała was ta sama nawałnica co mnie około południa. Wraz z 3 kumplami graliśmy w tym deszczu w siatke, jak po parudziesięciu minutach dojechałem do domu to nie było na mnie suchej nitki... xD PS. Telefon też zalałem i go włączyłem po leciutkim suszeniu. Efekt: nie działający i nie dający się przestawić datownik i zegarek, dziwna usterka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip79 Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Kiedy i gdzie będą zdjęcia z masy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Tam gdzie zwykle są zdjęcia z Mas, wystarczy tylko umieć [i chcieć] poszukać > http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Moja galeria z Masy http://www.schwefel.livenet.pl/galeria/thu...ls.php?album=18 Miłego oglądania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 No Schwefel tym razem się spisałeś i sokoli okiem dojrzałeś mnie tam w głębi:) http://img204.imageshack.us/my.php?image=n...p1080449rj6.jpg Także plusik dla Ciebie i THX i oby tak dalej:) Pozdrawiam! (wystawienie Twojego zdjęcia na shacku i wprowadzenie modyfikacji łamie prawo odnośnie praw autorskich? Bo jak tak to usunę) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 No to do zobaczenia dzisiaj:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stumpjumper Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Do zo oby nie bylo powtorki z przed miesiaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A dlaczego by nie? Mnie się tam podobało i z chęcią bym to powtórzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stumpjumper Napisano 29 Września 2006 Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A dlaczego by nie? Mnie się tam podobało i z chęcią bym to powtórzył Bo w deszczyk jade sam a jak ladniej to z kolezanka ktora deszczyku nie uznaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Października 2006 Udostępnij Napisano 1 Października 2006 (wystawienie Twojego zdjęcia na shacku i wprowadzenie modyfikacji łamie prawo odnośnie praw autorskich? Bo jak tak to usunę) Pozdrawiam Nie mam nic przeciwko o ile nie usunięty zostanie podpis autora, ani fota nie będzie używana w celach komercyjnych. Galeria z ostatniej Masy http://www.schwefel.livenet.pl/galeria/thu...ls.php?album=19 Był ktoś wogóle na niej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 No Schwefel tym razem się spisałeś i sokoli okiem dojrzałeś mnie tam w głębi:) Ale jakiś taki niezadowolony jesteś. Ktoś Ci na koło najechał, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13129&w=50861862 - dopisujcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 O której może się kończyć masa?? ile może w przybliżeniu trwać przejazd... awno nie byłem i muszę się upewnić jak to wygląda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Znając dystans i średnią prękość na Masie można łatwo policzyć. 29:12.5km/h=2.32~2h20min a że Masa startuje przeważnie o 18:20 to o 20:40 powinniśmy już być na Zamkowym. Ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Nie mógłbym przecież nie pojechać Wszak już od początku roku jeżdżę na WMK tylko po to aby być na Twoich zdjęciach Schwefel No i poza tym, obowiązki mnie tam ciągną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ja podlecę pewnie też ale tylko do wiatraka bo legia gra i chcę zdążyć tak mniej więcej...Poza tym ostatnio mi się nie podobają te masy. No ale cóż może dzisiaj będzie fajniej. Pozdrawiam i do zobaczenia i Schwefel szukaj mojego kasku coby zmieścił się w Twoim obiektywie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kurde... ja sie chyba nie wyrobię... szkoda po to chyba będzie ostatnia "sucha i ciepła" masa w tym roku... Chyba że mnie ktoś podwiezie... <cwaniak2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazior Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 fajnie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Nudno było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wybacz nam, ale niestety akurat wczoraj platforma Masowej Mobilnej Sceny Rozrywkowo Kabaretowej była w remoncie, prowadzący złapał grypę a jedna z tancerek musiała zostać z dzieckiem w domu więc nie było występów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Słuchaj to moja subiektywna ocena(przez większą część masy jechałem sam), może jakbym spotkał jakiegoś forumowicza to byłoby zdecydowanie ciekawiej Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wiem że subiektywna, ale że mam dobry humor to musiałem specyficznie odpowiedzieć A mnie i tak baardzo łatwo rozpoznać więc następnym razem liczę że się znajdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 moim zdaniem też nudno. Jechałem ze znajomymi i chwała im za to że byli ze mną... Potem było fajnie bo jak zwykle poszliśmy pod Gdański na browara to chociaż pogadaliśmy przy akompaniamencie przejeżdżających tramwajów i pociągów...A i złapałem gumę. Ale noszę teraz łatki to w 10 minut było po sprawie i to na szczęście na końcu już przy samej kolumnie. Obstawiam że za miesiąc już tak ciepło nie będzie także może nie starczyć mi entuzjazmu...ale will see...pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max89 Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Kiedy jest najbliższa masa? edit: OK już wiem- w ostatni piątek każdego miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Legionowscy bikerzy proszą o wsparcie!!!!! policja po ostatnich utarczkach z nami stwierdziła "że oni maja ważniejsze rzeczy niż pilnowanie JAKICHŚTAM rowerzystów" było mało przyjemnie i w tym miesiącu nie otrzymaliśmy zezwolenia na masę a to peszek:) przedostatni piątek miesiąca odbyła by sie masa w czerwcu ale skoro zezwolenia nie ma masy nie ma (oficjalnie) jednak chetnie widziałbym zfrustrowanych LEGALNIE I NA TRZEŹWO jeżdżacych bikerów z Warszawy którzy wsparli by nas liczebnościowo! Przejechać sie główną drogą legalnie możemy mamy ku temu prawo! a jakże! a no i w koncu nie jesteśmy jakimiśtam rowerzystami ale PEŁNOPRAWNYMI UCZESTNIKAMI RUCHU.... aha jeszcze jedno każdny jedzie na własna odpowiedzialnośc... masy "nie ma" ale rowerzystów się z Legionowa nie pozbędą licze na liczny odzew! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.