Publius Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ja tez jak zwykle, rok mojego 'masowania' będzie w sierpniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 I ja pewnie wpadnę. Coś czuję że nawet 1800 osób nie będzie Schwefel bo chyba ostatnio masa coś przysiada...którędy trasa wiedzie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Poszukać się nie chce? > http://masa.waw.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Jednym słowem: HARDCORE:) Fajnie było ale jak na ONZetce skręcili w prawo to nie wytrzymałem i z kumplem pojechaliśmy do domu. A większość mojej ekipy zrezygnowała sporo wcześniej:( A to był ich pierwszy raz także nie wiem czy znowu się pojawią Ale jak dla mnie niezapomniane wrażenia...no i powinni rozdawać pod Zygmuntem aspirynę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Temat jest jednoczesnie odpowiedzia na pytanie czy jezdzimy w deszczu z innego topica Ja dojechałem do końca i było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Dojechałem do końca i baardzo jestem z siebie dumny Jestem też na zdjęciu z Gronkiewicz-Waltz...ale z tego już nie jestem dumny bo wole Marcinkiewicza Teraz znowu tyyyle czekania na wrześniową Masę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Heh, fajnie się czyta, że "chyba nawet 1800 nie będzie bo Masa podupada..."... U nas jak jest 100 osób to już sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ja zapomniałem że dzisiaj jest masa, ale akurat jechałem do kumpla na rowerze i aż mi się smutno zrobiło jak zobaczyłem wszystkich ciągnących pod zygmunta, a ja w odwrotną stronę . Potem musiałem z Wilanowa wracaćw deszczu :/ . Jak w ogóle można Was roznpoznać na masie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Hmm....dziś było naprawde hardcorowo . Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Mnie zdecydowanie po kasku najłatwiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Teraz znowu tyyyle czekania na wrześniową Masę 9 września jest nocna, polecam bo klimacik przedni Jak w ogóle można Was roznpoznać na masie? Pozdrawiam. Jak sie przyjrzysz to mam na ramie napisane ze zycie bez roweru powoduje raka i choroby serca No i po szprychówkach, ale to mało orginalny wyróznik na masie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Publius 9 września to ja mam rozpoczęcie semestru i szkołę od 8 do 18, a po szkole imprezę z wyżej wymienionej okazji więc raczej mnie nie będzie Swoją drogą...2030 osób startowało, nie wiem czy 200 masę kończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Niewątpliwym plusem masy wczorajszej były niewiasty w jasnych podkoszulkach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 No co prawda to prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Płatek Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Nie dojechałem do końca Uciekłem na chyba drugim skrzyżowaniu za tunelem. Jako usprawiedliwienie dodam, że czekała mnie od tatąd jeszcze trasa na Okęcie. Tam czekanie na autobus. I od przystanku jeszcze 3,5 kilometra, z czego z 1,5 po kocich łbach przez las :/ Ale generalnei miło było. Gdyby nie długie spodnie, które chłodziły, zrobiły się ciężkie i niewygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Pomyśleć że głupi deszcz potrafi wystraszyć 80% masy :] A jak od rana wszystkim znajomym trułem że będzie mocno lało i aby wzięli coś antydeszczowego to mnie wyśmiewali... :] Człowiek i tak składa sie w dużej części z wody więc wszyscy uzupełniliśmy sobie jej zapasy i nie musimy już kupowac kremów za 70zł Przy okazji po wczorajszym osuszaniu telefonu przypomniałem sobie że mam wodoszczelną sakwę, którą to natychmiast do roweru przyczepiłem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Fajnie było Urwaliśmy sie z kumplem na Bitwy Warszawskiej 1920 roku Oczywiście zalałem telefon :/ ekran zciemniał i buzer zamilkł. Wie ktoś co i czy sie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Mój telefon zdechł także:( Chyba już nic z niego nie będzie coś czuję tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 no rozłożyłem i czekam. wiecej jak 50 zł w niego nie włożę. sh*t happens. miałem sobie kupić spodenki rowerowe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Coś czuję że nawet 1800 osób nie będzie Schwefel bo chyba ostatnio masa coś przysiada... Było 2030 więc lepiej niż moje szacunki 9 września jest nocna, polecam bo klimacik przedni Klimacik to był przedni kiedyś, rok czy 2 lata temu. Teraz NR jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vip79 Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Ja też dojechałem do końca ale niestety bez strat się nie obyło-utopiłem ipoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 A ja się wybieram i nie mogę dotrzeć. Może dlatego, że wracając musiałbym się pchać po ciemku przez Kabaty a się trochę boję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gtix Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Ja nie dojechałem do końca z powodu mojej nowej traczówku AVID BB5 w której zwichrowałem tarcze po zjeździe na Powstaniców Śląskich nad przejazdem kolejowym.A jeszcze wtedy tak mocno nie padało.Nie polecam tych tarcz sa zamało nawiercone mimo tego ze to 203mm strasznie sie grzeje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknown44 Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jak masz rower do dualu to montuj 160 albo 180, a nie 200mm. Bo taka wielka tarcza będzie zaraz pogięta, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gtix Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Akurat specjalnie chciałem taka tarcze,ale nie wiedziałem że ją można tak szybko zwichrowac na deszczu.A ogólenie rower to ma do Dual i Drit'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.