bajuwookierun Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 A dziękuję Ecia. Cieszę się że Ci się podoba:) Chociaż trochę niemęski:) Ale co tam...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Schwefel, złapałeś mnie centralnie na 99 fotce Baju, Green i jarus220 też tam po drodze na zdjęciach są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 No ja na jednym zdjeciu i to tyłem:( ...no trudno dalej będę sobie sam cykał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Schwefel, złapałeś mnie centralnie na 99 fotce Fakt Akurat stałem na blokadzie to i ludziom fotki można było porobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Schwefel, ja pare metrów [i minut] przed tą blokadą na chodniku koło pompowałem więc miałem farta że mnie złapałeś Green, ekhm > http://www.masa.zet.net.pl/?page=2006_06_30&id=27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Hehe... Schwafel, złapałeś mnie na 81 zdjęciu. Ten z wyciągnięta ręką to ja link: http://www.schwefel.livenet.pl/galeria/alb...06/P1070706.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Hehe, w sumie nikogo specjalnie nie szukałem żeby fotę zrobić a jednak trochę ludzi z forum uwieczniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 No to na następnej masie szukaj różowego kasku w białe kwiatki:) Będę wdzięczny:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Baju, jeżeli za miesiąc jak zwykle w przeciągu 5 minut nie pojedziecie w swoją stronę ze swoją ekipą to może załapiecie sie na więcej niż jedno przypadkowe zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Hehe...ale my jeździmy własnymi ścieżkami zawsze:) No zobaczymy jak będzie następnym razem...może nie będzie następnego razu...asteroida leci do nas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 3 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Schwefeli mnie też uchwycił jedyne zdjęcie z tej masy na którym jestem Ja to ten gość w czerwonej koszulce i kasku z czerwono czarnym plecakiem tyłem Obok mnie Krzysztof_B. w koszukce Kony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Tu kolejna fajna galeria > http://www.masaze.pl/masa/20060630/masa_06_2006.html Ps. Green znajdź siebie [i mnie ] tu > http://www.masaze.pl/masa/20060630/098.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 I już jutro znowu MASA:) Wróciłem z działki miałem odpocząć ale takie wyjazdy to średnio odpoczywam, ale jutro ready na kolejny szał rowerowy:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Ja też będę, pierwszy raz chyba od maja . Pozdrawiam masowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orionus Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 :/ Namowilem znajomego na mase i taka lipa. Srednia predkosc 10km/h. Jak dalej tak bedzie to niedlugo bedziemy musieli prowadzic rowery pieszo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Jednym słowem chała! Zupełnie mi się nie podobało:( W większości przypadków poniżej 10km/h...i jakoś nudne to mi się wydawało:( Jedyny plus to co niektóre przedstawicielki płci pięknej:) Najbardziej mi się podobala laska na fullu Garego i obok jej koleżanka na 15" dualówce brata w różowych ciuszkach:) Ale kilka pań co zasłużyło na mój wzrok i zeskanowanie było:) Dlatego za miesiąc też wpadnę Pozdrawiam! Czas spać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawie jak premier Napisano 28 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Za miesiąc zajrze z kumplem na rowerze z kierą od malucha :wink: Dzisiaj nie byłem ale widziałem na waszyngtona Baja w jego cudownym kasku, rzuca się w oczy z co najmniej 300 metrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Słabego tempa nie odczułem, bo dojeżdżałem po przodu masy, później szukałem jakiegoś dobrego miejsca na focenie, a jak skończyłem to znowu byłem na tyle i rajdzik na początek. Prędkość od 5.5km/h do 49.5km/h czyli nieźle jak na masę. Z ludzi z forum widziałem tylko Torna na Specu który waży ponad 15kg Moje foty z masy http://www.schwefel.livenet.pl/galeria/thu...ls.php?album=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 No proszę mój kask robi się sławny:) No Schwefel u mnie krecha za brak mnie na fotach:) 15 kilo to dla mnie szczupaczek prawie latający:) Obstawiam że moja "mała dziwka" waży z 17:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orionus Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Niestety mnie tez nie uchwyciles. Trzymalem sie bardziej w srodku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 A ja siebie znalazłem na 14 zdjęciach ze wszystkich galerii Masowych, w tym chyba na czterech Schwefela Fajnie fajnie, teraz byle przeżyć do 25.08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Z ludzi z forum widziałem tylko Torna na Specu który waży ponad 15kg Małe sprostowanie: nie 15, a 18kg (pomiar wykonany na wyspecjalizowanej wadze łazienkowej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Hehe, myślałem że waży trochę więcej niż moje kowadło a tu się okazuje, że waży dużo więcej. Ktoś się wybiera na Masę? Rekordu nie będzie ale liczę na 1800 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torn Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 ja, o ile uda mi się uciec z pracy przed 17.45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Ja jak zwykle I zanosi się na to że niedługo mogę zostać mianowany KL Białołęki/Tarchomina, ale to jeszcze tylko przypuszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.