Gość Green Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 kto będzie w piątek w wawie i gdzie się masony z forum ustawiają ?
Orionus Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Miesiac temu mimo niezbyt ladnej pogodzie bylem, wiec teraz bede tym bardziej. Jak zwykle sprobuje namowic pare osob.
Shadowcat Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 Orionus, w ten piątek też zapowiada się lekko mokra masa Ale coo tam
bajuwookierun Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 cholera znowu deszcz:( oby nie! i tak wpadnę Pozdrawiam!
Shadowcat Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Baju, ja zamawiam u Ciebie kilka fotek ze swoją osobą ;D
thrackan Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Shadowcat, nie naciągaj Baju na prywatną sesję tak do końca... może uda się zrobić zdjęcie całej ekipy z forum obecnej na Masie Baju, zgadzasz się? Jakby co, to mogę dla aparatu specjalnie zabrać składaną parasolkę, co by w deszczu zdjęcia mogły powstać
bajuwookierun Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Aparat da radę i bez parasolkiL:) Metalowy jest to najwyżej zardzewieje:) Parasolkę mam od drinka...wystarczy:) Tylko czy przełamiemy się żeby się do siebie zbliżyć... Acha od razu mówię brzydkie zdjęcia odpadają Bez ubrań co najwyżej damskiej części:D Ja będę w chustce na głowie prawdopodobnie to mnie znajdziecie... Zapraszam! Chyba że będzie 10 stopni i burza...to odpada...
thrackan Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Po prostu zbierzmy się bliżej Zamku, z naklejkami na widelcach będzie oczywiście raźniej
Shadowcat Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 A jak będe bez naklejki to mnie wykopiesz? Baju, wiem już dobrze jak wyglądasz...już ja Cię znajdę, tyle na ile pozwoli mi mój sokoli wzrok, okulary i opcjonalny noktowizor
bajuwookierun Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 hehe...i'll be waiting...no ja przy zamku też ostatnio byłem. to tam się gdzieś spotkamy...jak dotrę Siju sun!
Shadowcat Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Zresztą ja i tak sie musze do przyczepki dopchać bo kamizelkę muszę nabyć Tak więc do miłego [a w razie coś odezwij sie na prv to Ci swój nr kom podam czy coś ]
torn Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 ja też się prawdopodobnie pojawię, może na nowym rowerku (ciemno-zielony Spec Big Hit - odbieram w czwartek )
thrackan Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Shadow, nie wykopię Cię Ale im więcej ludzi będzie miało nalepki, tym może być ciekawiej (już sobie wyobrażam potajemne szepty wśród nieforumowiczów: "Ty, Zenek, wiesz co oni na widelcach mają? To mafia jakaś... lepiej im nie podpadać..." :) ) Poza tym o identyfikację w czasie spotkania przed Masą i w jej trakcie będzie łatwiej po prostu. Pozdrawiam.
bajuwookierun Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 ej...o co chodzi z naklejkami?? też chcem:)
thrackan Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Tu masz opisaną genezę pomysłu i wzór, który "się przyjął" http://forumrowerowe.jgc.pl/bliskie-spotka...nia-t12788.html A u mnie to jest zwyczajny wydruk z atramentówki przyklejony taśmą samoprzylepną Pozdrawiam.
Schwefel Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Tutaj masz trochę o naklejkach http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=12788&st=0 Nie lepiej spotkać się pod grobem nieznanego? Wątpię, żebyście się odnaleźli w tłumie ok. 1.5k rowerzystów bo tylu może być. Rok temu było 2.4k ludzi ale była lepsza prognoza pogody
bajuwookierun Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 nie śmiać się ale nie trafię do nieznanego:) Pod rotundę trafię tja...i weź teraz w tamtym topiku szukaj akurat tej naklejki którą wszyscy wybrali...nie chcę mi się studiować całego topica:( podpatrzę u Was:)
Schwefel Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 A na zamkowy trafisz? Jak tak to pojedź Krakowskim Przedmieściem w kierunku Mokotowa i na wysokości pałacu kaczora skręcisz w prawo i masz plac Piłsudskiego i grób.
bajuwookierun Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 to trafię a co z naklejką? ktory link jest do konkretnego modelu który mam sobie wydrukować? znalazłęm po przestudiowaniu topica...coś sobię wykombinuję...sorki za OT
Schwefel Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Chyba taka wersja w końcu przeszła http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?s=&s...ndpost&p=191655
Gość Green Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 to w koncu gdzie się ustawiamy ? odrazu mówię mam jaskrawozielony rower i kask zielono niebieski
Shadowcat Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Ja ze względu na nie przepadanie za jedną osobą z ustawki rezygnuję :] A na zdjęciach i tak się znajdę, jak nie na czyichś to na własnych :]
Orionus Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 Sprawdzalem pogode na onecie i nic nie pisza o deszczu. Jedynie mozemy sie spodziewac zachmurzenia. Bedzie dobrze :]
bajuwookierun Napisano 26 Kwietnia 2006 Napisano 26 Kwietnia 2006 ja antypatii jeszcze nie posiadam, ale też przypuszczam że jako że będę prawdopodobnie z ludźmi "niezforumowanymi" nie będę ich ciągać i przyjadę na miejsce od razu. Ale naklejek będę wypatrywał Pozdrawiam! Ps. shadowcat...nie gniewaj się na mnie i nie obrażaj...jak już chcesz to zrobię Ci te rozbierane zdjęcia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.