Skocz do zawartości

Trasa rowerowa kraków(Salwator) - Tyniec - Kryspinów

spidermanpl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 17.04.2013 o 08:37, spidermanpl napisał:

Czy jest już gotowa trasa rowerowa odcinek po prawej stronie? wisły, na wałach od strony lasu wolskiego?

Na pewno jest zrobiony odcinek od Jodłowej do Mostu Zwierzynieckiego. Co z resztą to nie wiem, jechałem tylko tym odcinkiem :)

• 4 tygodnie później...
Napisano
  W dniu 23.04.2013 o 07:08, fostof napisał:

Na pewno jest zrobiony odcinek od Jodłowej do Mostu Zwierzynieckiego. Co z resztą to nie wiem, jechałem tylko tym odcinkiem :)

Wczoraj jechałem tamtędy i jest zrobiona ścieżka od autostrady do mostu Zwierzynieckiego (brakuje tylkooostatnich kilkudziesięciu metrów). Byłem przyjemnie zaskoczony bo nie śledziłem tematu tej ścieżki. Nie wiem czy została już oficjalnie oddana do użytkowania, bo dużo tan jeszcze piasku i kamieni, a co jakiś czas są małe hałdy piasku na środku (ale jest ich dosłownie kilka).

P.S. Witam wszystkich (to mój pierwszy post na tym forum).

• 1 miesiąc temu...
Napisano
  W dniu 14.07.2013 o 21:31, Grzesiekk napisał:

Po drugiej stronie Wisły jest strasznie dużo ludzi, a tutaj są totalne pustki, warto się wybrać :]

Dokładnie, wiele osób jeszcze nie wie że istnieje po 2 stronie trasa, ale jak już zrobili trasę to pasowało by o nią dbać, kto jest za to odpowiedzialny? , widzieliście jak zarosło z szerokiego pasa zrobił się wąski pas na 1 rower :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

W dniu 25.07.2013 o 19:18, vitesse napisał:

ciekawe kiedy ta trase skoncza bo brakuje jakies 40 metrow asfaltu

znając życie to budżet sie skończył i nie wykonają

• 4 tygodnie później...
Napisano

za klubem wodnym, jadac od Salwatora masz stacje orlen za nia klub wodny i sciezke, od drugiej strony zaczyna się od wodociagow? nie wiem co to za teren zakład, w każdym bądź razie można przyjąć ze od kladki rowerowej przy autostradzie 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.