Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Ok juz sie zdecydowalem wymieniam ta rame kross na cos innego wrzucie mi prosze jakues propozycje akuminium pod moj wzrost 192 i dkugos nogi 88-89...Jednak zdecyduje sie na rane aluminiowa z racji tego ze na karbon trzeba szykowac ok 4 tys zl a mysle ze dobry akuminium do 2 tys kupie...

P.S. Pozatym jakus upadek w lesie i karbon moze peknac...Wydaje mi sie ze ten materual na szose jest ok w teren juz mniej...

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez szynas222
Napisano

To górną rurę potrzebujesz chyba 630 a dolną minimum 510 mm.

Trudno będzie coś sensowego z tapetowaną główką znaleźć. Może coś z CUBE ?

Napisano

To górną rurę potrzebujesz chyba 630 a dolną minimum 510 mm.

Trudno będzie coś sensowego z tapetowaną główką znaleźć. Może coś z CUBE ?

na razie padlo na rame Accent Peak 29 rozmiar xl 2013 zobaczymy:)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jeśli popularność i brak rozgłosu się nie wykluczają to być może faktycznie w Norwegii jest to produkt cieszący się uznaniem :)

A pomysł dobrania pod siebie konkretnego zamówienia jest bardzo dobry, szczególnie przy takich rozterkach.

Założyciel tematu jednak już z tego co wiem wybrał "woła roboczego" i jest nim.... Kross :)

Napisano

Jeśli popularność i brak rozgłosu się nie wykluczają to być może faktycznie w Norwegii jest to produkt cieszący się uznaniem :)

A pomysł dobrania pod siebie konkretnego zamówienia jest bardzo dobry, szczególnie przy takich rozterkach.

Założyciel tematu jednak już z tego co wiem wybrał "woła roboczego" i jest nim.... Kross :)

na razie postawilem na Accent Peak a Krossa sprzedalem...:)

Napisano

To ładnie. A koledzy mówili, że takie wydziwiane geo sie nie sprzeda :D A sprzedaje jak bułeczki :P

Napisano

OnOne Lurcher (karbon), cena chwilowo spadla do 249 funtów

"mają rozmach si..."

A ja się pytam dlaczego teraz? A nie za rok :)

Obym za rok upolował jakiegoś fulla 29" i przełżył graty...

Napisano

Ma ktoś jakieś informacje na temat tej ramy ? wagi 18 i 19,5 ?

Napisano (edytowane)

Waga ramy w rozmiarze 21` to 1536 gr. W 19,5` będzie jakieś 1490 g. i 1450 g. w 18`. Ale to są wagi ram matowych, malowane na kolorowo są cięższe.

Sam posiadam ramę On-One ale na kola 26`, mam ja od roku czasu, fajna, sztywna i tania. Ramy raczej nie oszczedzam, startuje w maratonach, zawodach XC itd. i daje rade.

Edytowane przez jobba
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...