Skocz do zawartości

[~2500 zł] Rower MTB 29''

Izane

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

niedawno zakładałem temat gdzie potrzebowałem pomocy w wyborze roweru ale jeszcze nie byłem zdecydowany co chce... w końcu dziś udało mi się "zaliczyć" kilka rowerowych i doszedłem do wniosku po rozmowach, że najlepszy będzie MTB z 29 calowymi kołami, budżet podniosłem o tysiąc złotych więc już jest w czym wybierać :)

Wkleję listę większości możliwości jakie znalazłem w kwocie do 2500 zł z lekkim hakiem czasem :)

Cube Aim Disc 29 - 2549 zł (prawdopodobnie dostałbym go od ręki w Ski-Team w Gliwicach )

Unibike Evo 29er - 2599 zł (rowerowy na osiedlu posiada ich rowery więc pewnie mógłby mi go sprowadzić)

Unibike Fusion 29er - 1999 zł (rowerowy na osiedlu posiada ich rowery więc pewnie mógłby mi go sprowadzić)

Kellys TNT 10 - 2659 zł

Kross Level B4 - 2699 zł

Kross Level B3 (2012) - 2499 zł

Author Solution 29 - 2249 zł

Author Dexter 29 - 2649 zł (dziś jeździłem, rowerowy w moim mieście posiada ten model i jak na razie za tym najbardziej jestem)

Specialized Hardrock sport disc 29 - 2399 zł  (rowerowy w pobliżu, tak więc też mam możliwość dokładnych testów przymiarowych

Merida BIG NINE TFS 100-D - 2699 zł (odpada, w tej cenie ten osprzęt to chyba śmieszna sprawa ale wkleiłem aby się upewnić)

Dziękuje z góry za "poukładanie" jakość/cena tych rowerów co podałem, oczywiście jeśli ktoś zna jeszcze jakieś fajne modele to oczywiście jestem otwarty na propozycję,
Obiecuję, że to ostatni temat w tym dziale, już jest pewne, że chce MTB 29'' tylko teraz wybrać dokładnie która firma/model :)

Wzrost: 178 cm / waga 80 kg
RAMA: 17'-18' z wyliczeń oraz dzisiejszych testów na rowerach, ponieważ przy 19' jak stałem to rura była idealnie na wysokości krocza.

Pozdrawiam
Mariusz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...