flyfly Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Witam,Jestem na kupnie bokserek na rower z wkładką do 100zł. Trochę tego się przewija w tym przedziale cenowym. Ciężko mi ocenić, które powinny być przyjazne dla tyłka i, które mają sensowne wkładki dlatego będę wdzięczny za pomoc w tych kwestiach ;-) Jak ktoś ma inne propozycje to oczywiście będe wdzięczny. Bokserki chce używać także w ciepłe dni pod luźne spodenki. Z góry dziękiOto lista tych, które wypatrzyłem:ACCENT Portofino (Meryl Skinlife)ACCENT Trento (Meryl Skinlife)Berkner ActionEndura Mesh Boxers 2013Meryl Skinlife z wkładką HT-90Meryl Skinlife czarne z wkładką LaFonte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmn1 Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dołączam sie do pytania. Idzie lato i chciałbym kupic bokserki pod luźne spodenki z możliwie najlepsza wkladką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KPAX Napisano 7 Maja 2013 Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Dołączam sie do pytania. Idzie lato i chciałbym kupic bokserki pod luźne spodenki z możliwie najlepsza wkladką. Ja również .... Podobno znacznie lepsze są na szelkach ... ja znalazłe np takie http://www.decathlon.pl/kolarki-5-bret-senior-czarno-niebieskie-id_8237930.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 To nie są bokserki. A jeśli chodzi o bokserki to zdecydowanie warto dołożyć i kupić te: http://endurastore.pl/8-panel_clickfast_2013,41,63.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Może trochę was zaskoczę ale wkładka nie jest konieczna do jazdy na rowerze. Wystarczy mieć siodło skórzane a wówczas możesz jeżdzic w normalnych spodenkach a przy tym nic nie obciera, nic nie gniecie i nic nie odparza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 30 Maja 2013 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A teraz wszyscy wyrzucają swoje spodenki i jadą na maraton w dżinsach. Chłopie piszesz trochę nie na temat. Poza tym "kolarki" to nie tylko wkładka. Ja ze swojej strony mogę polecić spodenki z Decathlonu, byle nie te najtańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.