beskid Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Przemyśl bo Istebną i okolice możesz robić z pociągu a Oszust to już inna bajka. Poza tym tam musi być sucho i zostało nie wiele czasu bo idzie jesień. Tak czy inaczej odezwę się w niedzielę bo trzeba poczekać na prognozy pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 1 Września 2014 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 o ktorej bedziesz tam w piatek ? ja planuje wyjechac rano od siebie przez Szczyrk do Brennej wjechac W piątek będę w Istebnej z samego rana, ale szaleć rowerowo raczej nie będę. Do ok.15 mam odcinek testowy na Zaolziu, a potem będę chciał pyknąć jakąś małą traskę ok. 20-30 km. Na większe jeżdżenie nastawiam się dopiero na poniedziałek/wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 14 Września 2014 Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Planujecie coś w tym tygodniu ? Mam jeszcze tydzień urlopu i chce go jak najlepiej wykorzystać . Pogoda na ten tydzień ma być idealna na rower. Myśle nad Szlakiem Orlich Gniazd(1-2dni), Rychlebach(2 dni). Weekend już zaplanowany- Bike Maraton w Polanicy . Może ktoś wypisać daty ciekawych lokalnych imprez, zawodów, które odbędą się jeszcze w tym roku? Nie chcę przegapć czegoś ciekawego Ja wiem tylko o: Skandia 27.09 Dąbrowa Górnicza I Bytomski Piknik Sportowy 28.09 Dolomity MTB Maraton 04.10 Istebna AZS MTB CUP 05.10 Zabrze Enduro Trails 11.10 Bielsko-Biała VI Otwarte MIstrzostwa Orzesza 12.10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 16 Września 2014 Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Ktoś chętny na wypad w góry na 2 dni? Sobota- Polanica-Zdrój, Bike Maraton.Po maratonie przejazd do Złotego Stoku i szukanie noclegu, jak starczy czasu można jeszcze coś pokręcić. Niedziela- Złoty Stok , Borówkowa i okolice.Powrót do domu w godzinach 16-18. Moge zabrać 2 osoby z rowerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 17 Września 2014 Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Daniel ja mam dla Ciebie ochotnika - Tomek J. się mnie wczoraj pytał o miejsce do Polanicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 https://www.facebook.com/GmgGliwice?fref=nf no ładnie,a ja już zapłaciłem za I Bytomski Piknik Sportowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 18 Września 2014 Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Dziś można o godzinie 18 gdzies mnie spotkać w trasie okolice lublinca, cieszowej koszęcina, zapraszam do dołączenia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.