biker90 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Coś często te kapcie wpadają chodź w górach jeszcze mi się nie zdarzyło snake czy kapcia chwycić. Z czego oni te dętki robią, coraz gorszy badziew, cena do góry jakość wyrobu w dół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Trzeba umieć jeździć to się kapci nie łapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 a tak poza tym to nie ma znaczenia gdzie jeździsz jak masz złapać to złapiesz nawet pakując rower do pociągu co już jest mistrzostwem wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 A ja nic widocznie na Was przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 nie spodziewałem się takiego kamiennego i ostrego zjazdu, i najwidoczniej za bardzo obniżyłem ciśnienie w oponach, trzeba uzupełnić zapas dętek i heja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 i zainwestuj w lepszą pompkę ,szczególnie przydatne jak ma się opony 2.25" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 racja, racja, pompkę i adapter zabrałem na szybko z innego roweru, będę musiał sprawić sobie coś konkretniejszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Najlepszy patent to jeździć bez dętek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 no i pół kilo mniej do pchania pod górkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Jak tak dalej pójdzie to i opony zwijane każdy z nas będzie woził ze sobą na zapas. Znam takich co już wożą, szczególnie po Bike Orientach są niespodzianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Pisze się ktoś na jakieś góry sobota lub niedziela? Trasa do ustalenia, ale raczej Śląski, Żywiecki lub Mały, z naciskiem na Żywiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 kuszaca propozycja, ale ten weekend zarezerwowany na imprezowanie, chetnie skorzystam nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 kurde tymi górami to kusicie, ale niestety całego dnia nie mam Marcin Leskowiec za mną chodzi, pewnie sam się tam wybiorę jak czas znajdę bo w weekendy kiepsko stoję z czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Mam w planach pojechać do Węgierskiej i stamtąd jechać na Halę Boraczą i następnie Rysianka-Romanka-Hala Miziowa-Pilsko i zjazd na Słowację, jak nikt nie pojedzie to na bank jadę samemu Jak już człowiek zakosztuje gór to później wszystko inne jest nijakie i bez Ewentualnie kusi mnie ten czerwony do Buczkowic, ale nie mam na razie koncepcji ciekawej trasy na ok. 50-60 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Pierwsza opcja jak najbardziej tylko dał bym znać w piątek wieczorem jak się czuję bo w czwartek robię Tatry dokoła. Ja nie masz nic przeciwko to pytanko który wariant na Romankę bo wolę ten bardziej podjazdowy przez hale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Od strony Rysianki i zjazd niebieskim/czarnym, a potem zielonym na Miziową Ja nie mam nic przeciwko, ostatnio się fajnie jechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Aaa takie buty. To jak na Rysianke to jestem jak coś za podjazdem przez Redykalny Wierch bo najmniej wypychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ja byłbym chętny ale nie na 100% ale tylko niedziela mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Jak dla mnie to i niedziela lepiej bo więcej wypocznę ale to trudny teren więc pasowało by mieć w miarę przyzwoitą pogodę. Jak lepiej będzie w sobotę to wolę ten dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ja też ewentualnie optuje za niedzielą, choć w niedziele na 3 Stawach w Kato jest małe lokalne XC, ale chyba wole góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jesli sobota to o ktorej powrot bo mam impreze wieczorem. Paulina, cos wiecej o tym co na 3 Stawach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Hej, to XCE to taka lokalna zabawa - ostatnio było ok 40 osób, trasa prosta, ale przez deszcz było zabawnie . Niestety cieżko było o sponsorów ostatnio więc były tylko symboliczne dyplomy i "złota szprycha". Więcej info na Facebooku: https://www.facebook.com/#!/events/638920992857300/684753871607345/?notif_t=plan_mall_activity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Póki co prognozy mówią o deszczu w niedzielę, będę śledził prognozy i zobaczymy, ale bardziej pasowałaby mi sobota :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Mi też coraz bardziej pasuje sobota więc jak się sprawy mają?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 6:45 jest pociąg z Katowic i w Węgierskiej Górce melduję się o 8:24 i to jest myślę najlepsze rozwiązanie Asfaltem do Żabnicy i stamtąd niebieskim na Halę Boraczą, a dalej już granią na Rysiankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.