MartinH Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 To określać się kto jedzie, ja zabieram autem Daniela i Adama, więc mam jeszcze jedno a jak się postaram to dwa miejsca, A mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 jeśli zostało miejsce to ja chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Marcin, jak jedziesz to tak jak rozmawialiśmy odbiorę Cię z Katowic. No i miejsc brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 flyman, jak chcesz to możemy się umówić przy CH Trzy Stawy bo tam odbieram Marcina i możesz jechac za nami, albo ok 9.40 pod Zajazdem Smrek w Korbielowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Macie jeszcze miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 ja moge zabrac jedna osobe z bikiem, jak ktos chce sie zabrac i mozemy umowic sie na 3 stawach i ruszyc razem, Łukasz podeślij na priwa nr to się dogada szczegóły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Właśnie się dowiedziałam, że niedziela zrobiła mi się wolna. Znajdzie się jeszcze u kogoś w aucie miejsce, żeby się z Wami zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 jak juz wspomnialem ja mam miejsce, miejsce startu umowione, wiec jak cos to mozesz sie zabrac, wiecej na privie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Widze,że szykuje się niezła ekipa , byle pogoda była jakaś w miarę,bo i tak już jest niezły maras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 bedzie padac, czuje po kosciach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 MTB Marathon w Korbielowie w zeszłym roku też był na mokro więc będziemy mogli poczuć się niczym zawodnicy na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 No i może uda się dobre miejsce w końcu zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 I leje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 dzieki za wyprawe, musze przyzanc ze byl to moj najgorszy, a zarazem najlepszy i najbardziej urozmaicony rowerowy wypad w gory teraz malo mnie juz w gorach zaskoczy, przede wszystkim trzeba pamietac zeby okularow nie zostawiac na pniaku, plecaka w krzaczorach i na zjazdwy wiecej luftu w kolo nabic aaaa i jak pada to jest mokro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Wypad najlepszy z najlepszych, mimo małej ilości kilometrów było fajnie, była dramaturgia i było śmiesznie I miło było poznać, mam nadzieję, że się nie zniechęciłeś do gór i przy najbliższej okazji zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 zniechecilem, no co ty, im wiecej sie dzieje tym lepiej, jak bedzie okazja i czas pozwoli to chetnie dolacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 No pogoda była jaka była. Ważne że plecak znaleźliśmy. Jakby ktoś miał ochotę to 13. 09 na IV Bieruń Bike Maraton warto przyjechać. Niskie wpisowe i fajna impreza to jest. http://www.tta.org.pl/index.php/bbm/iv-bbm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 W górach na rowerze byłam już wiele razy, ale tylu przygód na raz to jeszcze nigdy nie miałam Dzięki za towarzystwo i świetną atmosferę pomimo, że okoliczności nam dzisiaj nie sprzyjały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Uf cóż to był za trip.. taka kumulacja wrażeń na takim odcinku - zapamiętam na długo . Dzięki za towarzystwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s2power Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 To ja nie zaskoczylem, choc fajnie wiedziec, ze dobrze sie bawiliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Dzisiaj rano chciałem rower obejrzeć, patrzę a przednie koło kapeć. Wziąłem je na warsztat, zdjąłem oponę z 1 strony. Ale myślę , zanim wyjmę dętkę obejrzę oponę. A tu proszę: w oponie ładny kolec wbity, pomiędzy zębami bieżnika, dętka przebita w tym właśnie miejscu. 2 canyony na wycieczce i 2 kapcie. Ładne buble sprzedają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Adam nie zwalaj na nich, jeździsz źle to i kolce chwytasz, mi ostatnio 2 kapcie miałem, a wyciągałem z obu opon kolce od jeżyn małe, a szkody powodują na 10min zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 to ja po powrocie z ciekawosci napompowalem dentke i okazalo sie ze dziury sa dwie i to po przeciwnych stronach, to jest fart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Biker bo ja nie tylko po asfalcie jeżdżę. W terenie łatwo wyjechać na chwilę poza szlak podczas zjazdu, czy podjazdu, lub na singlach często krzaki z kolcami wystają na ścieżkę. Jeżdżę czasem po trawie nawet jak ścieżki nie ma. No to 2 canyony i 3 kapcie to jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Jest nawet lepiej, dzisiaj moim oczom ukazał się flap w przednim kole. Czyli generalnie jednym wyjazdem załatwiłem obie dętki, a jedną podwójnie Podsumowując dwa Canyony i 4 kapcie, faktycznie jakieś buble nam wepchnęli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.