blackiwan Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Ktoś chętny na Czantorie i okolice w tą niedziele? Znajomy jedzie busem i może zabrać kilka osób z rowerami. Wyjazd z Zabrza o 6:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Na Czantorię zgłaszam się ja z Rafałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Szukam osób chętnych na wyjazd do Szklarskiej Poręby w dniach 14.-16.08. Noclegi w ośrodku wypoczynkowym 35zł/os/noc. Mogę zabrać 2 osoby z rowerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2014 Szykuje się jutro fajny wypad. W moim fullu założyłem nowa tylna opone Panaracer'a o rozmiarze 2.35- czeka na test . Przy okazji zrobiłem system bezdętkowy i zalałem ją mlekiem -teraz snake mi nie straszny . Byle nie złapała nas jakaś burza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jedziemy gdzieś w tą niedziele? Ja proponuje Korbielów i Pilsko ew. może ktoś w końcu skusi się na Rychleby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Rychleby, słyszałem, widziałem filmiki, ale nie byłem... Jak planujesz dojechać? W sensie, swój rower, czy z wypożyczalni na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Jestem za Pilskiem, wjazd początek trasą MTB Marthonu z Korbielowa a potem na Pilsko i zjazd Niebieskim i drogą do Korbielowa. Wariant drugi objechać trasę mega maratonu i odbić na Pilsko i zjazd niebieskim. Osobiście jestem za wariantem drugim opis tras ze strony MTB Marthonu "...Typowo górska trasa z wymagającymi, technicznymi i widowiskowymi sekcjami przejeżdżanymi podczas wyścigu etapowego Carpathia MTB Venture. Maraton z najwyżej położonymi i przejeżdżanymi trasami w historii MTB w PL. Najdłuższy i najbardziej selektywny podjazd "startowy" wśród wszystkich maratonów MTB rozgrywanych kiedykolwiek w Polsce: Korbielów - Hala Miziowa ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Ja się na góry w weekend piszę bo stęskniłem się trochę za nimi Pilsko, dobra opcja, możecie zarzucić te trasy z maratonów? Wjazd na Miziową z Korbielowa z tego co wiem idzie przez nartostradę, albo mocna noga, albo kaseta 36 z młynkiem 22 z przodu Wolałbym bardziej techniczną sekcję na podjazd, choćby od strony Słowacji. Pytanie chcecie dojechać pociągiem? Bo jeśli mielibyśmy startować od strony Korbielowa to z Żywca jest conajmniej 1,5 h jazdy na rowerze. Ja miałem wizję trasy przez Pilsko ze startem z Milówki i zaliczeniem Rysianki, Romanki, a na końcu Pilska i zjazd na Słowację i wtedy powrót asfaltem ze średnią spokojnie > 30 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Akurat jechalem ta trase rok temu i wlasciwie wszystko bylo do podjechania. Jak dla mnie najlepsza trasa jaka przejechalem wszystkich maratonow. http://www.mtbmarathon.com/mtbm-6-korbielow-10-sierpnia Dojazd najlepiej autem. Mozemy jakos sie zgadac i pojechac razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Ja bym był za tym Pilskiem. No podjazd spokojnie był do podjechania. Tylko nie wiem czy na 100% będę mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 właściwie to można nawet Giga objechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Kręci ktoś coś po górach w sobotę? Jak tak to chętnie się dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Marcin trasa biegnie początkowo żółtym (od zajazdu Smrek) szlak idzie w prawo a trasa odbija w lewo, nartostradą to był zjazd do mety i to też część przebiegała rynną obok nartostrady. A trasa warta uwagi bo tak jak Daniel pisze najlepsza trasa MTB jaką jechałem. Daniel co będziemy sobie żałować dwa razy mykniemy pętle giga A co do transportu to się zgadamy, bo wstępnie z Danielem rozważaliśmy jazdę samochodami tak jak do Istebnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Jakby co to mogę się do kogoś dopisać Moja fura może niestety zabrać 1-2 rowery Ja tę trasę mogę robić, trochę ją znam więc powinno być ciekawie Noga ostatnio podaje więc chyba nie będzie źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Chetnie bym zagospodarowal niedziele, wiec moglbym sie podpiac do ekipy maratonczykow, moj zabytem tez moze zabrac max dwa rowery po zdjeciu przedniego kola. Jak sie ustawiamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Ja właśnie wróciłam z 3-dniowego rowerowania w Beskidach, ale chętnie tam wrócę. Sobota lub niedziela - wszystko mi jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Hej, apropo niedzielnego wypadu, ktoś widział prognozy pogody? Jednym słowem ma być nieciekawie, opady deszczu i temp. w okolicach 10 st. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 http://new.meteo.pl/um/metco/mgram_pict.php?ntype=0u&fdate=2014082200&row=476&col=219&lang=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 We wt-śr padał przelotnie deszcz i było dość zimno ale jeździło się w miare ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Ja jade bez względu na pogode. Gorzej niż w Szklarskiej chyba nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Temperatura odczuwalna ma być poniżej 5 st. C Będę śledził pogodę, ale jeśli będzie tak zimno i z deszczem to poważnie sięzastanowię nad wyjazdem bo przyjemności z tego raczej żadnej, przynajmniej na zjazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Marcin to podjazdy będziemy schodzić dla odmiany ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 http://pogoda.interia.pl/prognoza-szczegolowa-korbielow,cId,15410 Wg tej prognozy ma być 14 stopni i czasem jakiś deszcz. Długie galoty się ubierze i jakoś to bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 To określać się kto jedzie, ja zabieram autem Daniela i Adama, więc mam jeszcze jedno a jak się postaram to dwa miejsca, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 ja bym sie pisal, jesli mozna... gdzie i o ktorej zbiorka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.