MartinH Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Raczej bardziej ok. 13. Zdzwonimy się rano, jeśli będzie git pogoda to jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Pora po obiadowa też mi bardziej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bysio58 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 to może Segiet i okolice ? Można się z Wami wybrać , napisz skąd ruszacie i mniej więcej trasę? Bo ja jechałbym z Mikołowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 27 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 nie ma chętnych teraz na ten segiet i dolomity ? wróciłem z nad morza i aż mnie rwie na rower Edyta: 10:30 wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Hej może śmigniemy w sobotę gdzieś w góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ja weekendowo odpadam, jak już to z rana lokalnie bo mam 4 dni muzyczne (OFF Festival) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Ja bym w sobotę chyba śmignął w góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Z racji tego,że w niedziele jade na Uphiill w Istebnej i chce później trochę tam pojeździć proponuje coś takiego http://mtbistebna.pl/trasa-1.htm lub można zrobić objazd trasy MEGA MTB Maratonu http://www.mtbmarathon.com/mapy-tras-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 28 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 W sobotę bym w sumie coś pojechał Później urlop w górach, ale bez roweru, więc trzeba wykorzystać okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Ja chętnie- dzień bez preferencji, ew na 2 dni Słyszałam, że MEGA z Istebnej jest dośc konkretne więc może warto je przejechać przed październikiem jak będzie real ścig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 No trasa dużo ciekawsza niż w Wiśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Jade tam autem,wiec moge zabrac 2 osoby z rowerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 29 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Z Błażejowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 30 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Tak, jade przez Gliwice, Zory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 ja chętnie w Gliwicach się mogę przyłączyć o ile ogarne rower do niedzieli, potwierdze jutro wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 To jak to robimy? To w sobotę trip? Ja byłbym za sobotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 31 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 A do Istebnej nie chcesz? Jak coś to mogę po Ciebie podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 No chcę do Istebnej ale to nie ma potrzeby żebyś nadrabiał drogi prze zemnie. Ja mogę tam pociągiem albo furą podjechać tylko pytam kiedy co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Adam, ja też jadę do Istebnej więc mogę Cię przygarnąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 ok Łukasz to ja jadę z Tobą. To się jeszcze dogadamy co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 13 września jest fajny bike maraton w Bieruniu. Jest to IV edycja tej imprezy. Z roku na rok trasa coraz trudniejsza i dłuższa. Warto przyjechać bo zawsze było niskie wpisowe i fajne pakiety startowe. Jak tylko mi nic nie przeszkodzi to ja na pewno będę. https://www.facebook.com/IIIBierunBikeMaraton http://www.tta.org.pl/index.php/bbm/iv-bbm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2014 Dzięki Pani i Panowie za trasę. Momentami myślałem, że odpadnę całkowicie, ale jakoś się udało dojechać na parking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Dzięki chłopaki za niedzielny trip. Ktoś by gdzieś jechał w następny weekend? (preferuję sobotę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flyman Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Witam pedałujących Ślązaków i nie tylko. Jako, że pedałowanie po równinach i niewielkich pagórkach już mi się znudziło, a rower trekingowy zamieniłem na górski planuję w ten weekend (9-10.08.14) wybrać się w góry, mam na myśli Beskid Śląski. Będzie to moja pierwsza wyprawa rowerowa po górach, więc planuje spokojny przejazd żeby zobaczyć jak mój organizm reaguje na trudniejsze warunki. Ktoś chce dołączyć dla towarzystwa, ewentualnie można się podpiąć do jakiejś ekipy? Dodam, że na rowerze nie jeżdżę od wczoraj i zawsze lubiłem szybszą jazdę, także mam nadzieję, że nie będę spowalniaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 A może chciałby ktoś pojeździć w weekend po Gorcach? Jadę jutro do Szczawnicy i będę tam przez tydzień, w weekend ma być fajna pogoda i chciałbym zaatakować te pasmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.