atizylak Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Niedziela, bo jutro mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja znów w Sobotę mogę na 70 procent, a Niedziela niestety odpada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 4 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Ja też byłbym bardziej za niedzielą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Jutro 6:45 pociąg do Łodygowic i atak na Leskowiec i Jałowiec, ktoś jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ja odpadam załatwiłem przednią przerzutkę dzisiaj na amen. Zmieniać zmienia, ale hałas wydaje na pół wsi, a do tego po bliższym zapoznaniu ogromne luzu ma, w poniedziałek wiem już co będę robić za to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ja z powodu głośnej przerzutki na pewno bym gór nie odpuścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowiczanin Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ja odpuszczam jutrzejszy wyjazd w góry. Dzisiaj na parapetówę, także jutro mogę się wybrać na krótszą wycieczkę tudzież po okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 5 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ja jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 6 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 W końcu udało nam się zaliczyć Leskowiec, szlak czerwony mistrzowski, szczególnie odcinek od Potrójnej/Czarny Groń Foty -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums/6033042744471994065 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 dawno tu nie zaglądałem, ale z ekipą ciągły kontakt na fb jest Devilek podobno planowałeś na sobotę najbliższą - 12 lipca - jakiś wypad w góry, chętnie się wybiorę, a jeśli nie planowałeś to ja rzucam hasło: czy ktoś chętny na sobotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 ja chętnie wyskoczę, ale jeszcze nie wiem, czy sobota czy niedziela, dam znać albo się dostosuję do Was. A tak z innej beczki, w niedzielę jest XC w Wiśle, ktoś jedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ten eliminator? Jak to to może wpadnę popatrzeć, i raczej w dwie strony na kole bym jechał, ale się zobaczy jeszcze tak daleko w przyszłość nie sięgam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 8 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Planowałem, ale raczej sobota u mnie odpada. Terminarz mam teraz tak napięty, że szkoda gadać. Jakby co, to niedziela, ale jeszcze dam znać pod koniec tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 17 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Szukam jednej chętnej osoby na weekendowy wyjazd w góry. W sobotę jadę na BM do Bielawy, a w niedzielę chciałbym pojechać w okolice Jesenika.Odwiedzić m.in. rychlebskie i jak starczy czasu to wjechać na Pradziada(1490m). Nocleg w jakimś apartamencie w Czechach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowiczanin Napisano 18 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Chętny ktoś jutro na kręcenie, najlepiej przed południem, obojętnie gdzie i ile, jak najwięcej lasem, byle nie dłużej jak do 18.00. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 21 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Byłby ktoś chętny na Rychleby w niedzielę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A2i Napisano 23 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Byłby ktoś chętny na Rychleby w niedzielę ? ja jestem chętny na wszelakie wypady rowerowe i bezrowerowe od poniedziałku (28 lipiec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Jak nie ma chętnych na Rychleby to może nasze Beskidy ? Chętnie bym sie jutro gdzieś wybrał, tylko chętnych brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Ja się nie pisałem na te Rychleby bo mi się tam nie chciało jechać bo za daleko(a w moim wieku podróże męczą). Umówiłem się z kumplem kapeluchem z Zatora, jadę na kole na Zator potem jedziemy na Leskowiec a potem wracam przez Zator. Jakby była jakaś wycieczka wcześniej zaplanowana w Beskidy to bym się pisał. Marcin się coś rozleniwił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Ja się nie rozleniwiłem, po prostu pogoda niepewna, chciałbym pojechać w góry na cały dzień i zrobić dużo km, ale jak mam uciekać przed burzą to trochę bez sensu. Poza tym 5'go wyruszam na urlop w Pieniny i Gorce więc muszę zachować trochę sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Ja się nie rozleniwiłem, po prostu pogoda niepewna, chciałbym pojechać w góry na cały dzień i zrobić dużo km, ale jak mam uciekać przed burzą to trochę bez sensu. Poza tym 5'go wyruszam na urlop w Pieniny i Gorce więc muszę zachować trochę sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 to może Segiet i okolice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Dolomity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 Daniel, a o której? Możemy się ugadać na Segiet, dawno tam nie byłem, a mam ochotę na teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 26 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 albo rano 10? albo po południu 13:00 ? nie wiem jak Ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.