biker90 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Ja nadal za sobotą jestem, pisałem już dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Daniel ja mogę jechać tak jak mówiliśmy w niedzielę, ale na 100% określę się w sobotę popołudniu jak zobaczę prognozę pogody, bo jak będzie padać to odpadam i idę pojeździć po okolicy ew szosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Bo to jesli popada z soboty na niedziele to w niedzielw bedzie mokro. To kto die pisze na jutro. Albo kierunek Wisla o 5.58 z katowic albo kierunek zywiec o 5.28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Jedziemy jutro z Klaudiuszem w góry, pociąg 6:30 do Żywca, trasa na Sopotnią i Halę Miziową, powrót przez Rysiankę. Jak ktoś chętny to zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Zaś ta nieludzka pora, trochę później koło 8 jedźmy. Klaudek z cukru jesteś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 6:30 to ostateczność, masz na dworzec 10 minut i jeszcze narzekasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Narzekam na tę porę, nieludzka godzina Jak uda się wstać to się zjawię grrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Nie lubie jeździć w błocie, a wstawanie to dla mnie nie problem, 6.30 to poźno już jest ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaulinaKatowice Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 ewentualnie dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Niestety nie jest mi dane jutro do Was dołączyć Na relację czekam wieczorem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 23 Maja 2014 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Grzegorz, jak będzie pogoda to niedziela będzie mi pasować, zresztą sobota też jak by co, tempo wycieczkowe tym bardziej bo ja prawie 20 dni bez roweru byłem..więc trochę cienko z formą katowiczanin , info o wypadzie do Wisły w watku piknikowym , start niedziela 9 rano z pod pab-u Panorama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Ja niestety mam 3 zmianę i nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 24 Maja 2014 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Dzisiejsza trasa to pot, krew i łzy... szczęścia Zapraszam do oglądania -> https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums/6017082346878950097 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 O 17.00 wyruszam z kumplem z Sosnowca na objazd trasy hołda race. Koło 18.00 powinniśmy być w parku. ktoś chętny żeby dołączyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katowiczanin Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Ktoś, coś dzisiaj przed południem chce pojeździć na lekko ? Lub jutro planuje ktoś pokręcić trochę ? Wiem że Pikniki coś kręcą, ale nie wiem czy będę mieć cały dzień wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Ok wszystko się zgadza. -1 okr i 2h2min tak jak na liczniku miałem. Jojtek wyczytali Cię na losowaniu bagażnika czy tam masaży ale chyba bagażnika a Ciebie nie było http://www.czasomierzyk.pl/wyniki2014/d043xc/index.php?kategoria=Elita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Bagażnki do przewożenia rowerów to był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jojtek Napisano 31 Maja 2014 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 No niestety, mody już marudził że chce do domu jechać, pierwszy raz bym coś wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio5 Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Widziałem, chłopaki szacun za strat, tez miałem być, lecz łożysko w pieście poszło i nie było się jak przygotować. Gratulacje za ukończenie;) Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Ktoś koło 17 na jakieś takie lekkie mtb w połączeniu z asfaltem(ok 60km) np w kierunku jaworzna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusss Napisano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Ja chętnie. Tylko ja crossowo jezdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Kto startuje w Wiśle? Jedziecie dzień wcześniej? Rejestrujecie się w dniu zawodów, przez stronkę czy dzień wcześniej w biurze zawodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackiwan Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ja jade. Rejstrowalem sie przez strone i placilem na 10dni przed- najtansza opcja.jade i wracam tego samego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewek Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ja też się wybieram. Rejestracja oczywiście przez internet, jadę i wracam tego samego dnia. Do zobaczenia w sektorach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Jak bd tak jak na Skandi, że ci klubowi z sektora wyższej startują to pozamiatane będzie już na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.