mewek Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 A zoki dają znowu na Hołdzie? Na profilu Hołdy dzisiaj pojawiło się zdjęcie ze skarpetkami
FlyFix Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 A co mi tam zapisuje się na to Hołda Race, będzie to mój pierwszy wyścig Opłata startowa przelana więc nie ma odwrotu - od następnego tygodnia zaczynam treningi. Zapisujcie się, Marcin nie pierdziel tylko startuj - skarpetki przynajmniej będą i możliwość porównania
atizylak Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Ja też rozważam występ. 20zł wpisowego nie odstrasza a zoki by się przydały.
FlyFix Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Ktoś chętny za tydzień w sobote/niedziele na wspólny trening po trasie hołda race ?
luto Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 po trasie to ja bym pojeździł ale obawiam się że za słabą kondycję mam żeby dorównać Twojemu treningowi
MartinH Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Ktoś chętny za tydzień w sobote/niedziele na wspólny trening po trasie hołda race ? Jeden dzień pewnie pojedziemy w góry więc w drugi mogę się pisać, wszak to prawie, że pod domem
blackiwan Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Jak cos to pisze sie na gory 25.05 ponoc maja byc upaly Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
biker90 Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 + do góry na next week, trasa z hołda race jakoś specjalnie do mnie nie przemawia, ale z chęcią objadą ją
FlyFix Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Mnie chodziło żeby wspólnie się umówić i zrobić kilka kółek, każdy swoim tempem. Zresztą ja dopiero zaczynam treningi i to będą moje pierwsze zawody więc nie wiem skąd taki wniosek z tym tempem. Na góry też bym się wstępnie pisał.
MartinH Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Ja dziś wybrałem się do Parku, mam nadzieję że przed zawodami powycinają co nieco bo obecnie w niektórych miejscach welcome to the jungle Dużo nie pojeździłem bo błota masakrycznie dużo, a Ikon za takimi warunkami nie przepada Trasa technicznie jest prościutka, jak jest sucho, bo jak będzie mokro to rzeźnia gwarantowana, najbardziej stromy zjazd tak fajnie wypłukało, że na środku jest fajny śliski korzeń
luto Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 buahaha, na tym korzeniu glebę dzisiaj zaliczyłem drzewo w poprzek trasy też jest fajne
blackiwan Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 To co jedziemy w niedzielę w góry? Proponuje obajzd trasy Bikemaratonu w Wiśle. Ślad gps z poprzednich lat. W tym roku powinno być podobnie. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=rosqiqtuyswbpbcw
katowiczanin Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Hej, miał by ktoś ochotę przejechać się np w weekend, jak będzie dobra pogoda, rowerami do Wisły lub w stronę Jury, powrót pociągiem ? Trasy za bardzo nie znam więc fajnie jak by był jakiś przewodnik
biker90 Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 JA znam na pamięć trasy na Wisłę i ich mnogość możliwości, ale nw co bd robić w weekend na pewno niedziela odpada u mnie bo impreza rodzinna
MartinH Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 To co jedziemy w niedzielę w góry? Proponuje obajzd trasy Bikemaratonu w Wiśle. Ślad gps z poprzednich lat. W tym roku powinno być podobnie. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=rosqiqtuyswbpbcw Wszystko zależy od pogody, ale pewnie sobota lub niedziela będzie górska, pomysł na trasę może być
FlyFix Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Jeśli pogoda pozwoli to jadę na 100% w sobote lub niedzielę w zależności kiedy będzie mniejsza szansa na deszcz
grzegorzkm Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Hej, miał by ktoś ochotę przejechać się np w weekend, jak będzie dobra pogoda, rowerami do Wisły lub w stronę Jury, powrót pociągiem ? Trasy za bardzo nie znam więc fajnie jak by był jakiś przewodnik W niedziele tak na 75% jak bedzie pogoda dopisywac to moge Cie na Wisłe poprowadzic , ale tempo wycieczkowe bo bede po imprezie
katowiczanin Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Grzegorz, jak będzie pogoda to niedziela będzie mi pasować, zresztą sobota też jak by co, tempo wycieczkowe tym bardziej bo ja prawie 20 dni bez roweru byłem..więc trochę cienko z formą
DEVILEK Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 W niedziele tak na 75% jak bedzie pogoda dopisywac to moge Cie na Wisłe poprowadzic , ale tempo wycieczkowe bo bede po imprezie Tempo wycieczkowe Grzegorza, czyli średnia około 24
FlyFix Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Patrząc na pogodę weekend może być deszczowy ale w kilku źródłach widzę że opady mają się zacząć w sobotę popołudniu. Dlatego proponuje wstępnie wypad w sobotę z samego rana pociągiem koło 5.00. Trasa do dogadania. Ktoś wstępnie zainteresowany ? Wszystko jeszcze się okaże co jutro popołudniu będzie mówić pogoda.
MartinH Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Na sobotę mogę się pisać, ale z tą 5.00 rano to cię po...
FlyFix Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Jeśli ma padać popołudniu to późniejszej opcji nie biorę pod uwagę.
biker90 Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Na sobotę mogę się pisać, ale z tą 5.00 rano to cię po... Dokładnie, 5 to pewnie pociąg Klaudek chce więc podwójnie cię popie....
blackiwan Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 z tego co widze na prognozach zapowiadane sa burze z soboty na niedziele. W niedziele ma być +20 i słonecznie. Ja dam radę tylko w niedziele. Choć z tą pogodą to różnie bywa ostatnio. Wszystko może się jeszcze zmienić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.