Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A co mi tam zapisuje się na to Hołda Race, będzie to mój pierwszy wyścig ;)

Opłata startowa przelana więc nie ma odwrotu - od następnego tygodnia zaczynam treningi.

Zapisujcie się, Marcin nie pierdziel tylko startuj - skarpetki przynajmniej będą i możliwość porównania ;)

Napisano

po trasie to ja bym pojeździł ale obawiam się że za słabą kondycję mam żeby dorównać Twojemu treningowi :)

Napisano

Ktoś chętny za tydzień w sobote/niedziele na wspólny trening po trasie hołda race ?

Jeden dzień pewnie pojedziemy w góry więc w drugi mogę się pisać, wszak to prawie, że pod domem ;)

Napisano

Mnie chodziło żeby wspólnie się umówić i zrobić kilka kółek, każdy swoim tempem. Zresztą ja dopiero zaczynam treningi i to będą moje pierwsze zawody więc nie wiem skąd taki wniosek z tym tempem.

Na góry też bym się wstępnie pisał.

Napisano

Ja dziś wybrałem się do Parku, mam nadzieję że przed zawodami powycinają co nieco bo obecnie w niektórych miejscach welcome to the jungle ;) Dużo nie pojeździłem bo błota masakrycznie dużo, a Ikon za takimi warunkami nie przepada ;)

Trasa technicznie jest prościutka, jak jest sucho, bo jak będzie mokro to rzeźnia gwarantowana, najbardziej stromy zjazd tak fajnie wypłukało, że na środku jest fajny śliski korzeń :)

Napisano

Hej, miał by ktoś ochotę przejechać się np w weekend, jak będzie dobra pogoda, rowerami do Wisły lub w stronę Jury, powrót pociągiem ? Trasy za bardzo nie znam więc fajnie jak by był jakiś przewodnik :) 

Napisano

JA znam na pamięć trasy na Wisłę i ich mnogość możliwości, ale nw co bd robić w weekend na pewno niedziela odpada u mnie bo impreza rodzinna

Napisano

Jeśli pogoda pozwoli to jadę na 100% w sobote lub niedzielę w zależności kiedy będzie mniejsza szansa na deszcz ;)

Napisano

Hej, miał by ktoś ochotę przejechać się np w weekend, jak będzie dobra pogoda, rowerami do Wisły lub w stronę Jury, powrót pociągiem ? Trasy za bardzo nie znam więc fajnie jak by był jakiś przewodnik :)

W niedziele tak na  75% jak bedzie pogoda dopisywac to moge Cie na Wisłe poprowadzic , ale tempo wycieczkowe bo bede po imprezie :icon_cool:

Napisano

Grzegorz, jak będzie pogoda to niedziela będzie mi pasować, zresztą sobota też jak by co, tempo wycieczkowe tym bardziej bo ja prawie 20 dni bez roweru byłem..więc trochę cienko z formą :)

Napisano

W niedziele tak na  75% jak bedzie pogoda dopisywac to moge Cie na Wisłe poprowadzic , ale tempo wycieczkowe bo bede po imprezie :icon_cool:

Tempo wycieczkowe Grzegorza, czyli średnia około 24 ;)

Napisano

Patrząc na pogodę weekend może być deszczowy ale w kilku źródłach widzę że opady mają się zacząć w sobotę popołudniu.

Dlatego proponuje wstępnie wypad w sobotę z samego rana pociągiem koło 5.00.

Trasa do dogadania. Ktoś wstępnie zainteresowany ?

Wszystko jeszcze się okaże co jutro popołudniu będzie mówić pogoda.

Napisano

z tego co widze na prognozach zapowiadane sa burze z soboty na niedziele. W niedziele ma być +20 i słonecznie.

Ja dam radę tylko w niedziele.

Choć z tą pogodą to różnie bywa ostatnio. Wszystko może się jeszcze zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...