Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co do noclegu to mogę skombinować nocleg na Wisła Stryczków, po znajomości może coś da się urwać z ceny nocleg w sezonie czytaj zima 4dyszki poza sezonem 3dyszki tak przynajmniej było o ile Gosia cen nie podniosła bo wiadomo wszystko do góry idzie!

Napisano

Planujecie coś na ten weekend najbliższy? Bo w końcu raz będę w weekend w domu a nie w pracy/na studiach - potem do końca czerwca pewnie lipa będzie z weekendami. Co prawda forma nadal słaba, bo nie mam za bardzo czasu jeździć ale może się jakoś z tyłu powlokę :P

Btw. na wypad kilkudniowy bym się pisał jak byście organizowali coś takiego, tylko musiałbym wiedzieć wcześniej żeby urlop w pracy zaplanowac.

Napisano

Jednak nie będzie mi dane z wami pokrecic w najbliższym czasie. Otb w parku na hopkach => złamanie obojczyka z przemieszczeniem :-\

Napisano

Łukasz, kuruj się ;)

Robimy coś w weekend? Jeśli będzie dobra pogoda to góry i Romanka-Rysianka lub Trójstyk, a jak nie będzie pewności to zapraszam w Dolomity i Radzionków, pokażę Wam na czym polega XC ;)

Napisano

Ja odpadam w ten weekend- obowiązki rodzinne, ale za tydzień chętnie się wybiore w góry :).

No chyba że wieczorem napiszecie, że jedziecie i mnie szlak trafi i zmienie plany  :D

Napisano
A wybiegając w przyszłość, jechałby ktoś na BM w Wiśle 7 czerwca ?

Ja też się melduję na BM w Wiśle!

A w niedzielę na Dorotce :)

Napisano

To w takim razie ugadujemy się na następną sobotę, a ja jadę jutro w Dolomity ściorać nowe opony ;)

Ja jadę na BM do Wisły, a co do wypadu za tydzień w sobotę to jestem chętny.

Łukasz masz opcję jazdy po śladzie w Twoim Garminie? Bo chętnie zrobiłbym trasę z BM Istebna :)

Napisano

Ja w tym miesiącu w góry dam radę tylko 25.05.

11.05 XC Będzin

18.05 Family Cup Olkusz

31.05 Hołda Race Chorzów

w tych dniach zapraszam do rywalizacji na trasach XC :teehee:

Napisano

Na Hołda Race bym się chętnie wybrał, ale 30-go mam 30-te urodziny więc będzie ciężko ;) Ale możliwe, że w niedzielę wpadnę z aparatem na dorotkę to pofocę co nieco ;)

Napisano

Ja jak widzę tempo Daniela i Łukasza w górach to stwierdzam, że daleko mi do jakichkolwiek wyścigów, a poza tym jak bym słyszał odliczanie stopera to w dół bym próbował wszystko nadrobić, a przy mojej psychice skończyłoby się to pewnie źle ;)

Napisano

Marcin ja zawsze ledwo jadę, trudno, jestem gorszy, ale atmosfera, rywalizacja, emocje  to jest to co powoduje że warto. A na zjazdach jadę przestraszony na klamkach. :laugh:

Napisano

Ja jak widzę tempo Daniela i Łukasza w górach to stwierdzam, że daleko mi do jakichkolwiek wyścigów, a poza tym jak bym słyszał odliczanie stopera to w dół bym próbował wszystko nadrobić, a przy mojej psychice skończyłoby się to pewnie źle ;)

Potrenuj podjazdy, bo zjazdy ci dobrze idą. Mi odwrotnie podjazdy bardzo dobrze, zjazdy mi się pali ta lampka, która odpowiada za trzymanie rąk na klamkach :P

Napisano

Marcin mam  opcję jazdy po śladzie, tylko ja nie mam śladu z Istebnej a na stronie organizatora nie mogę znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...