biker90 Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Co do noclegu to mogę skombinować nocleg na Wisła Stryczków, po znajomości może coś da się urwać z ceny nocleg w sezonie czytaj zima 4dyszki poza sezonem 3dyszki tak przynajmniej było o ile Gosia cen nie podniosła bo wiadomo wszystko do góry idzie!
lasq Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Planujecie coś na ten weekend najbliższy? Bo w końcu raz będę w weekend w domu a nie w pracy/na studiach - potem do końca czerwca pewnie lipa będzie z weekendami. Co prawda forma nadal słaba, bo nie mam za bardzo czasu jeździć ale może się jakoś z tyłu powlokę Btw. na wypad kilkudniowy bym się pisał jak byście organizowali coś takiego, tylko musiałbym wiedzieć wcześniej żeby urlop w pracy zaplanowac.
Eastern Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Także bym się pisał na kilkudniowy trip. Lecz może faktycznie jakiś Żywiecki? Niekoniecznie Śląski?
lasq Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Jednak nie będzie mi dane z wami pokrecic w najbliższym czasie. Otb w parku na hopkach => złamanie obojczyka z przemieszczeniem :-\
MartinH Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Łukasz, kuruj się Robimy coś w weekend? Jeśli będzie dobra pogoda to góry i Romanka-Rysianka lub Trójstyk, a jak nie będzie pewności to zapraszam w Dolomity i Radzionków, pokażę Wam na czym polega XC
blackiwan Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Do bedzina na zawody dawac. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
DEVILEK Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Na Dorotkę bym pojechał, ale czasu brak A wybiegając w przyszłość, jechałby ktoś na BM w Wiśle 7 czerwca ?
MartinH Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ktoś chętny jutro na góry? Pogoda ma być, jest po wypłacie to można zaszaleć
DEVILEK Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Marcin, jechałbym ale weekend rodzinny. Następny weekend bym się może pisał na sobotę Może trasa BM 2013 Wisła ?
jojtek Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ja jadę na BM do Wisły, a co do wypadu za tydzień w sobotę to jestem chętny.
trupek Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ja bym się w góry wybrał z chęcią, wiec gdyby ktoś coś organizował to wieczorem będę śledził wątek.
PaulinaKatowice Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ja odpadam w ten weekend- obowiązki rodzinne, ale za tydzień chętnie się wybiore w góry . No chyba że wieczorem napiszecie, że jedziecie i mnie szlak trafi i zmienie plany
wojciecho Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Jutro tak na lajcie będę krecił mała trasa na miejscu 60-70km...
biker90 Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ja też odpadam do Cieszyna na obiad się wybieram, za tydzień wstępnie na TAK jestem
mewek Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 A wybiegając w przyszłość, jechałby ktoś na BM w Wiśle 7 czerwca ? Ja też się melduję na BM w Wiśle! A w niedzielę na Dorotce
MartinH Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 To w takim razie ugadujemy się na następną sobotę, a ja jadę jutro w Dolomity ściorać nowe opony Ja jadę na BM do Wisły, a co do wypadu za tydzień w sobotę to jestem chętny. Łukasz masz opcję jazdy po śladzie w Twoim Garminie? Bo chętnie zrobiłbym trasę z BM Istebna
blackiwan Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ja w tym miesiącu w góry dam radę tylko 25.05. 11.05 XC Będzin 18.05 Family Cup Olkusz 31.05 Hołda Race Chorzów w tych dniach zapraszam do rywalizacji na trasach XC
MartinH Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Na Hołda Race bym się chętnie wybrał, ale 30-go mam 30-te urodziny więc będzie ciężko Ale możliwe, że w niedzielę wpadnę z aparatem na dorotkę to pofocę co nieco
atizylak Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ja jutro do roboty idę. Na BM w Wiśle chyba pojadę. A zoki dają znowu na Hołdzie? Blackiwan z Tobą to ciężko rywalizować bo Ty żeś jest za dobry.
MartinH Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ja jak widzę tempo Daniela i Łukasza w górach to stwierdzam, że daleko mi do jakichkolwiek wyścigów, a poza tym jak bym słyszał odliczanie stopera to w dół bym próbował wszystko nadrobić, a przy mojej psychice skończyłoby się to pewnie źle
atizylak Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Marcin ja zawsze ledwo jadę, trudno, jestem gorszy, ale atmosfera, rywalizacja, emocje to jest to co powoduje że warto. A na zjazdach jadę przestraszony na klamkach.
biker90 Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ja jak widzę tempo Daniela i Łukasza w górach to stwierdzam, że daleko mi do jakichkolwiek wyścigów, a poza tym jak bym słyszał odliczanie stopera to w dół bym próbował wszystko nadrobić, a przy mojej psychice skończyłoby się to pewnie źle Potrenuj podjazdy, bo zjazdy ci dobrze idą. Mi odwrotnie podjazdy bardzo dobrze, zjazdy mi się pali ta lampka, która odpowiada za trzymanie rąk na klamkach
jojtek Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 Marcin mam opcję jazdy po śladzie, tylko ja nie mam śladu z Istebnej a na stronie organizatora nie mogę znaleźć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.