Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na Poniwcu też śnieg w dodatku z gradem i deszczem padał w przeddzień wyjazdu naszego. Do soboty daleka droga, fajny kolejny wypad się szykuje, muszę pomyśleć na zmianą tego semi-slicka na jakąś agresywniejszą oponkę z przodu, niby to daje rady lecz zbyt często muszę na siłę to kontrować by szła odpowiednio i wgryzała się w teren

No ekipa się szykuje spora. Żeby w zugu miejsca starczyło. :D

to się wyprosi tych bez rowerów i miejsce się znajdzie dla nas  :teehee:

Napisano

A ktoś jutro chętny na dystansówkę:

Katowice - Dąbrowa Górnicza - Ogrodzieniec - Częstochowa - Kalety - Katowice 

Na coś takiego mógłbym być chętny... Gdzie i o której zbiórka?

Napisano

Tempo szybkie czy bardzo szybkie też mi pasuje bo mam ochotę się jutro wyjeździć. Będę zatem o 8 pod kościołem Mariackim.

Napisano

Do Ogrodzieńca spoko, potem czerwonym, a powrót to już po drodze mi się będzie rodzić, pierwotnie na Kalety i Miasteczko Śląskie, ale kto wie może inaczej mi myśl wpadnie

ps. szary kross A2 jakby co

Napisano

Ja bym proponował za Ogrodzieńcem zahaczyczyć o nowe ścieżki rowerowe w okolicach Żarek i Złotego Potoku... trasę się ustali jutro po drodze, wezmę aktualne mapy które udało mi się ostatnio załatwić z tych okolic.

Napisano

Może nie wolę, ale plan już mam wycieczki. Coś tam do skorygowania jest, ale tak pomyślane by odwiedzić to co na czerwonym szlaku jest. Ustali się jak gdzie podczas drogi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...