blackiwan Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Ja też jestem za sobotą,bo akurat mam wolne w robocie no i pogoda ma być najlepsza. Jak z pociągami w ten dzień, kursują normalnie? O jakiej trasie dokładnie mówimy?
biker90 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 BB- Szyndzielnia- Klimczok- ... (dowolna kompozycja)- Grabowa- Salmopol albo Błatnia i niebieski albo przez Karkoszczonkę do Brennej i na Grabową, jak tam wybierzemy jest jeszcze opcja na Szyndzielni żółtym z Wapienicy się dostać ale lepiej tym pierwszym (czerwony od BB) ps, Też bardziej za sobotą jestem ze względu na pogodę
OsMaxx Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Może i ja tym razem bym dał radę. Może ktoś bardziej obeznany ode mnie podać jakieś orientacyjne czasy ? pociąg, trasa (czas mniej więcej), i powrót. Z góry dzięki ;-)
MartinH Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 W sobotę mamy pociąg do Bielska o 8:24 (na miejscu 9:36), powrót z Wisły lub Ustronia o 17:28 lub 19:51 Trasa to w zależności od kilometrów, ale trzeba liczyć ok. 10 km/h plus ewentualne postoje, czyli jest szansa zdążyć na ten wcześniejszy pociąg do Katowic
biker90 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 O jest Marcin jest, ostatnio przed 11 wyruszyliśmy w trasę dopiero, teraz bd 1,5h wcześniej, więc uda się na 17:28 zdążyć! Z Bielska czerwonym na Szyndzielnie, dalej Klimoczok, tu albo na Błatnią albo na Karkoszczonkę- ustali się tam
MartinH Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Ja bym pojechał z Klimczoka żółtym na Błatnią, z Klimczoka miodzio zjazd po RTV&AGD Z Błatniej do Brennej i dalej niebieskim na Kotarz i czerwonym na Grabową i Salmopol, a z Salmopolu żółtym (tam też będzie miodzio zjazd) i albo przez Orłową i Równicę, albo zjazd do Wisły
biker90 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Mnie nie przekonują kamienie, ominąć Ja je chętnie. Nie lubię "lodówek" na trasie. Można i tak, co jeden to inna koncepcja. Z Klimczoka można zielonym/żółtym do Brennej
MartinH Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Ostatnio dawałeś radę Zjazd jest krótki, i daje dużo frajdy
biker90 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 I co z tego, że dawałem rady jak nie lubię kamolów dalej, żadna frajda dla mnie. Zjazd ma mnie cieszyć, a nie tylko by go zjechać i tyle
OsMaxx Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Dzięki za info, będę tak sobie układał żeby sobotę mieć wolną i jeśli załatwię to oczywiście chętnie bym się zabrał.
biker90 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 8 zbiórka przy kasach, brać dobry humor i zamawiać pogodę
PaulinaKatowice Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 W takim razie widzimy się w sobotę o 8
DEVILEK Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 I co z tego, że dawałem rady jak nie lubię kamolów dalej, żadna frajda dla mnie. Zjazd ma mnie cieszyć, a nie tylko by go zjechać i tyle Zjazd ma być techniczny, im trudniejszy, tym lepszy RTV owszem, ale tak do rozmiaru lodówek przenośnych prosimy. Banan po zjechaniu takiego na cały dzień. Załatwiłem sobie wolne, w zamian za poniedziałek, więc jadę
trupek Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 i ja też się postaram zjawić. Musimy Marcin zaległe piwko wypić ;d
biker90 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Jeszcze jak się nie ruszają jest okej, jak luźne to utrapienie
blackiwan Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Ktoś chętny autem z Gliwic do Katowic ew.do Bielska ? Bo pociągiem,nie ma za bardzo jak niestety Jest jeden o 7:37(8:11 w Katowicach),ale to PKP Intercity ,więc nie wiem jak jest z biletami(czy trzeba rezerwować) i rowerami no i cenowo pewnie drożej niż KS.
trupek Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Wraca ktoś później na kole do domu ;d? Oczywiście będzie to zależne od tego jaki zapas sił i chęci zostanie ale pytam zawczasu czy ktoś na coś takiego się skusi ?
DEVILEK Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Jeszcze jak się nie ruszają jest okej, jak luźne to utrapienie Jak się kamole ruszają i są śliskie, to lepiej Technikę trza szlifować. @ Trupek ; To do mnie ? Jeśli tak, to za co, bo nie pamiętam. Powrót na kołach owszem, ale jak siły będą. Ostatnio padnięty byłem, jakbym 200+ przejechał.
trupek Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Nie do Ciebie ale można coś ogarnąć . Tym razem jak nie zapomnę to wezmę lampki żeby nie było znów powrotu w blasku księżyca
matpog Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 Ktoś chętny autem z Gliwic do Katowic ew.do Bielska ? Bo pociągiem,nie ma za bardzo jak niestety Jest jeden o 7:37(8:11 w Katowicach),ale to PKP Intercity ,więc nie wiem jak jest z biletami(czy trzeba rezerwować) i rowerami no i cenowo pewnie drożej niż KS. Ja moze autem z Gliwic. Wysłane z mojej Nokii 3310
biker90 Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 Jak Trupek jedzie to brać zapasy dętek i innych rzeczy, z nim zawsze się dzieje coś choć sam nie złapie niczego, taki klimat ma Ja bym się pisał na powrót na kole, a co do tych kamieni to jakoś tak mam, że zjadę, ale jakoś frajdy to nie daje trzęsie ino i tyle Jak się kamole ruszają i są śliskie, to lepiej Technikę trza szlifować. W tym przypadku jedyne co można szlifować to albo fart albo glebę
MartinH Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 Zjedziesz szybki zjazd i radość jest, ale jak jedziesz po kamcolach to adrenalina jest taka, że aż czujesz tą radość wewnątrz Fajna ekipa się znowu szykuje, będzie pogoda, a głód jazdy po góracj jest ogromny
biker90 Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 Głód jest ogromny, Ja niestety wolę podjeżdżać niż zjeżdżać jakoś tak dziwny jestem! Zjazdy fajne były ostatnio, nawet bez klamek się jechało, lecz podjechany podjazd większą frajdę mi sprawia
MartinH Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 Pod warunkiem, że ten podjazd jest techniczny po kamieniach i korzeniach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.