Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W zacienionych miejscach pewnie tak, podjazd z Poniwca i podejście pod Stożek może być hardcore, pozatym większa część trasy jest odsłonięta i tam teoretycznie powinno być sucho ;)

Napisano

Zobaczymy, mogło by być. Szyndzielnia cała do podjechania jest, można potem z Szyndzielni się kierować przez Karkoszczonkę do Brennej, a Brennej na Grabową i Salmopol i zjazd do Wisły

Napisano

Ja jestem na tak. Pogoda już ma być ładna więc proszę bez wymówek, że zimno, że błoto itd! :P

Co do trasy to ja tam preferencji nie mam, znacie moje możliwości więc na pewny zawał mnie chyba nie wyślecie :))

Napisano

Ja w poniedziałek odpadam, siostra przyjeżdża na święta i spędzę je z rodziną. Jak już to pisałbym się na sobotę :) A jak nie to pewnie następnym razem ;)

Napisano

z Szyndzielni się kierować przez Karkoszczonkę do Brennej, a Brennej na Grabową i Salmopol i zjazd do Wisły

Proponuje z Klimczoka zołtym  na Błatnie zjechac i pozniej zielonym do centrum Brennej . Z Brennej niebieskim na Kotarz i czerwonym na Slamopol , jak najmniej asfaltu bedzie a z Przeł. salmopolskiej do Wisły zołtym szlakiem :laugh:

Napisano

Proponuje z Klimczoka zołtym  na Błatnie zjechac i pozniej zielonym do centrum Brennej . Z Brennej niebieskim na Kotarz i czerwonym na Slamopol , jak najmniej asfaltu bedzie a z Przeł. salmopolskiej do Wisły zołtym szlakiem :laugh:

można i tak, choć podjazd pod grabową mnie kusi- 2,5km w górę

Napisano

Poza tym o ile myślimy o tym samym szlaku na Grabową (a kojarzę tylko jeden - czarny szlak z Brennej) to to będzie głównie wypych, zjeżdżałem tam kilka razy i zjechać na HT jest ciężko, a co dopiero podjeżdżać. Za to na Kotarz bardzo fajny podjazd, jeden z moich ulubionych, praktycznie cały czas w siodle (jedynie końcówka ew. parę metrów wypychu). Tylko tam na początku trochę asfaltu (ale za to stromo i da się zmęczyć;) )

Żółty z Salmopolu ma fajny początek - polecam ;)

Napisano

Grzegorz wiesz o którym o podjezdzie mówię ten najpierw płytami betonowych później koło tej chaty wuja toma szuter do góry i Grabowa nas wita

Faktycznie dla jednych wypych dla innych nie. Ostatnio tam kamienie znikły więc jest łatwiej, a niebieski przy tym to łatwizna.

Tu masz 2.5km a tam 6,4km w górę jest różnica chyba :P

Napisano

Filip wiedziałem ze o ten podjazd idzie , ale wez sobie pod uwage juz wysokosc na ktorej jestes wjezdzajac na te płyty , poza tym jak sprobujesz czegos nowego to nic ci sie nie stanie , ale  twoja decyzja .

A co do zjazdu z Klimczoka  na Błatnia  to i tak polecam , wylecisz w takim miejscu w Brennie ze mozesz albo asfaltem w strone Grabowej podjechac albo zdecydowac sie na niebieski szlak :laugh:

Napisano

Niebieskim jechałem nie tak dawno dlatego ponownie chce ten podjazd z płytami zrobić jest trudniejszy. Zobaczy się na trasie jak pojedziemy, niebieski jest fajny ale kusi się zaś spróbować z tym podjazdem na razie 3:1 mam z nim. Niebieski cały do podjechania, początek jedynie coś tam daje w dupę później łatwo!

Jak bd w czw pogoda to się przejadę sam na Grabową sprawdzę warunki, wtedy niebieskim pojedziemy jakby coś tam nie tak było

Napisano

Wiecie co jak tak patrzę to sobota ma być fajna, a poniedziałek hmm deszcz wróżą  :yucky:  Więc trzeba obserwować pogodę i wybrać tak by nas nie złapało w górach deszcz czy może nawet śnieg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...