Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Też bym był zainteresowany wypadem w góry, w sumie można by było zrobić trasę od Goleszowa, do Wisły Głębce cały czas pasmem :) z tym że na weekend zapowiadana jest kapryśna pogoda, a to mnie zniechęca :)

bez telewizorów poprosimy, to już wtedy nie zabawa na ht jechać ani przyjemność

Z tego co kojarzę z pieszych wycieczek to na tej trasie telewizorów większych niż 32 cale brak :D

Napisano

bez telewizorów poprosimy, to już wtedy nie zabawa na ht jechać ani przyjemność

Trasa od Goleszowa pod Małą Czantorię jest bez kamieni, bardziej korzenie, leśne ścieżki i trochę asfaltu, ale widoki ładne :)

Tak w sam raz aby się rozgrzać ;)

Hardcore to jest zjazd z Czantori w kierunku Soszowa ;)

Z tego co kojarzę z pieszych wycieczek to na tej trasie telewizorów większych niż 32 cale brak

Czyli malutkie telewizorki ;)

Napisano

No jest plan aby jechać ;) U mnie z całą pewnością w czwartek będzie wiadomo na 100%, co i jak. Trasa nie jest jakaś wymagająca, dobrze ją wspominam z tamtego roku. Więc jak aktualnie chętnych byłoby nas trzech. Ty Filip w końcu także, czy po płaskim wolisz ?

Napisano

No jest plan aby jechać ;) U mnie z całą pewnością w czwartek będzie wiadomo na 100%, co i jak. Trasa nie jest jakaś wymagająca, dobrze ją wspominam z tamtego roku. Więc jak aktualnie chętnych byłoby nas trzech. Ty Filip w końcu także, czy po płaskim wolisz ?

Dużo w górę, mało w dół preferuje. A jak w dół to bez TV na trasie  :icon_cool:

Wybredny jestem  :teehee:

Napisano

Może i ja bym się wybrał z Wami w ten weekend, bo akurat jestem u siebie :) Tylko ja kompletnie bez formy rowerowej, całe 30km po zimie zrobiłem póki co, więc możliwe że zostanę na pierwszym podjeździe ;)

Napisano

Jutro ponoć ma być lepiej chodź nadal zimno, sobota podobnie, ale bez opadów. Kto wie jak będzie, w górach wszystko się z minuty na minutę może zmienić. Jedno jest pewne będzie ślisko więc Poniwiec podjazd zaś nas pokona, na mokrym tam się nie da podjechać tym bardziej, że koparki coś robią przy wyciągu

Napisano

Ja planuje rychlebskie ale tylko 2 dni 3-4 maj

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Ale zbieg okolicznosci, ja wlasnie juz od lutego z kumplami planuje rychleby na majowke :)

Napisano

Pociąg do Ustronia jest 5:55 i 8:36, który wybieramy !? Odpowiednio pierwszy jest na miejscu o 7:48, a drugi o 10:38  :whistling:

Powrotny hmm to jest dobre pytanie gdzie nas poniesie czy to Wisła czy kajś indziej.

ps. Szkoda, że nie ma jakoś pośrednio koło 7 cuga  :sick:

Napisano

Tylko podałem opcje, też wolę ten po 8, chodź szczerze to wolałbym taki co by był po 7 jakoś, ale go nie ma.

Prognozy różnie podają od 11 do 18 stopni, że ma być, ale w jednym się zgadzają, że ma nie padać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...