Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Marcin na tym twoim terenie zakładać górskie opony ?

Bo akutalnie jeżdżę na starych oponach z których się slicki zrobiły. I fajnie się zapierdziela na nich po asfalcie, ale w terenie mogą mieć problem.

Pytalnie jak wygląda ten teren ?

Napisano

Filip, trasa jest interwałowa, a to jakby nie było dodatkowe kilometry i zupełnie nie po drodze, ale ewentualnie pomyślimy jutro ;)

Marcin na tym twoim terenie zakładać górskie opony ?

Koniecznie, teren jest miejscami mocno kamienisty i jest też w kilku miejscach piach ;)

Napisano

Ekipa z Katowic, zbieramy się 10.10 pod Spodkiem by na spokojnie dojechać na miejsce zbiórki  :laugh:

Piekary Śląskie, Jagiellońska 140, przy Restauracji Galeria, sobota godzina 11:00 https://maps.google.pl/maps?hl=pl&gbv=2&q=piekary+%C5%9Bl%C4%85skie,+jagiello%C5%84ska+140&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x4716d3c2be2d0019:0x3a9d40fb50233aae,Jagiello%C5%84ska+140,+Piekary+%C5%9Al%C4%85skie&gl=pl&ei=GRMzU779GenmywOu_4DACw&ved=0CB0Q8gEoADAA

Stamtąd mamy już kawałek asfaltem na Rogoźnik, a tam już jest szerokie pole do popisu gdzie pojeździmy ;)

PRZYPOMINAM MIEJSCE ZBIÓRKI

Napisano

Na którą godzinę planujecie powrót ? Jutro trochę ograniczony czasowo jestem ( zaległości z tygodnia ) i nie wiem nawet, czy się wybierać, chociaż chętnie bym pojechał.

Napisano

hehe, ale było zacnie. Na sam koniec jeszcze się w lesie trochę pogubiliśmy i drogą jedynką wracaliśmy ;d, teraz jeszcze trzeba jakiegoś bronka obalić i można iść spać.bez komplikacji.

Napisano

Chętny, wycieczki- treningi pod patronatem Marcina to lepsze niż te pseudo treningi Kucewicza czy te w DG co się odbywają w niedzielę!

Ciekawsze trasy, nie ilość km się liczy, a ilość podjazdów w górę  :woot:

Napisano

Cieszy mnie, że się podobało :) Na asfalcie i płaskim czuję się jak ryba na patelni, zdecydowanie wolę zjazdy i podjazdy, a najlepiej jak jest technicznie, nawet kosztem dystansu ;)

Napisano

Witam, szukamy z bratem kogoś kto zna fajne trasy po jurze Krakowsko- Częstochowskiej, chcemy się tam wybrać ale nie znając tereny będziemy skazani na co chwila stawanie i zaglądanie w mape a to du...pa nie jazda. Może by ktoś był by chętny nas oprowadzić po tych terenach, a może jakiś większy wypad zorganizujecie i z bratem byśmy dołączyli. 

Napisano

Ktoś chętny jutro na Dolomity? Mam zamiar zjawić się tak ok. 12:00, porobić na miejsci ok. 30 km, a później skierować się w stronę Radzionkowa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...