Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro to ma być deszczowo, aczkolwiek gdyby rano było w miarę to na szybko prostuję hak przerzutki i mogę pojeździć, tymbardziej że dzisiejsza jazda pozostawiła duży niedosyt ;)

Napisano

Daleko się nie wybieram jutro z uwagi na prognozy ... O 10:30 będę pod drewutnią ( na trasie przez 3 garby ) i jadę dwie hałdy ( Murcki i Kostuchna ), powrót przez Podlesie. Ktoś chętny pisać. Chyba, że już rano będzie padać, to temat odkładam na zaś.

Napisano

Jak tam wycieczka? Ja dzisiaj byłem na kole i 29km zrobiłem, wracałem w deszczu. :bye2:

My też nie za wiele więcej  :yucky:  Pogoda pokrzyżowała plany lekko.

Zaś 3 dni deszczy  :down:  :down:  :down:  :down:  :down:

Napisano

Jest ktoś chętny na sobotnio-niedzielne jeżdżenie?

Mam w planach pokręcenie się w okolicach Rogoźnika, Góry Siewierskiej i być może Dorotki. Plan to ok 60-70 km w dość wymagającym terenie, dużo zjazdów, podjazdów, kilka ciekawych singli, jak najmniej asfaltu i atak na 1km w pionie, co by się trochę przed górami rozruszać, ogólnie typowe XC :)

PS: jeśli ktoś uważa, że zna te tereny to jestem w stanie sprawić, że zmieni zdanie ;)

Napisano

Ja mieszkam na Maciejkowicach więc mam chyba najbliżej, ale coś wymyslę aby można się było w jednym miejscu spotkać ;) A godzina myślę, że gdzieś ok. 11 ?

Napisano

Piekary Śląskie, Jagiellońska 140, przy Restauracji Galeria, sobota godzina 11:00 https://maps.google.pl/maps?hl=pl&gbv=2&q=piekary+%C5%9Bl%C4%85skie,+jagiello%C5%84ska+140&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x4716d3c2be2d0019:0x3a9d40fb50233aae,Jagiello%C5%84ska+140,+Piekary+%C5%9Al%C4%85skie&gl=pl&ei=GRMzU779GenmywOu_4DACw&ved=0CB0Q8gEoADAA

Stamtąd mamy już kawałek asfaltem na Rogoźnik, a tam już jest szerokie pole do popisu gdzie pojeździmy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...