Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeszcze jakby to było w okolicy ... A dąbrowę, znam, bo znam

@ emka

Nowe osoby chętnie widziane ;) Obserwuj wątek, ponieważ przeważnie w okolicy piątku się pojawi info, co i jak. Aktualnie większość wyjazdów, to niedziela, czasami sobota. Jakby co, zostaw na pw numer kom, poinformuję jak będziemy jechać, a tu nie będzie info.

Napisano

Ktoś by się pisał na trasę Żywiec- Zakopane- Żywiec trasa około ok. 210km w dwie strony +/- 15km zależy od trasy.

Termin jest do dogadania jeszcze! Jedną stronę robimy przez Koszarawę, drugą przez Namestowo

ps. Najlepiej jakaś sobota ewentualnie niedziela od biedy też by mogła być

Napisano

może i lepiej, ale traskę tą ponownie chce zrobić! A dwa żeby pętle tatrzańską zrobić to trzeba by mieć całe dwa dni- jeden dojazd drugi robienie i powrót, a tu wystarczy jeden dzień

Napisano

dwóch dni nie trzeba mieć, raczej formę żeby w ciągu jednego dnia objechać, bo to jednak nie dość, że 200 km to 2 tyś w pionie.

Wyjazd o 5 samochodem i o 8 jesteś już na trasie.

Napisano

no właśnie wyjazd samochodem, ja po budżetowemu naszą wspaniałą koleją chciałem się powozić! 200km nie stanowi problemu raczej przedział czasowy, góra dół niby asfalt, a jednak w dupę da nieźle. Ja planowałem do Żywca cugiem rano później koło 9 na miejscu i rura Zakopane później przerwa i by zdążyć na cuga ostatniego w Żywcu

Napisano

Ktoś by się pisał na trasę Żywiec- Zakopane- Żywiec trasa około ok. 210km w dwie strony +/- 15km zależy od trasy.

Termin jest do dogadania jeszcze! Jedną stronę robimy przez Koszarawę, drugą przez Namestowo

ps. Najlepiej jakaś sobota ewentualnie niedziela od biedy też by mogła być

Trochę więcej informacji. Jaki sprzęt i mniej więcej kiedy.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ktoś chętny na jutro na rower na trasę tak do 100km ? Najlepiej jeszcze za dnia. Ja mam jutro cały dzień wolny.

Napisano

Hej Grzegorz,

w sobotę na 100% nie dam rady, natomiast w niedzielę coś bym czasu wygospodarował sądzę. Jakiś plan jazdy ?

Jeśli na niedzielę jesteście chętni to zapraszam w piękne pagórkowate tereny na północ od Chorzowa, rejony Rogożnika, Góry Siewierskiej itp. Ja na pewno będę chciał trochę pośmigać w tamtych rejonach ;)

Foty z jesieni powinny zachęcić ;) https://plus.google.com/u/0/photos/118155666108479221380/albums/5949476183966979185?partnerid=gplp0

Napisano

Jestem otwarty na jakieś propozycje. Mówiąc asfalt masz namyśli 100% szosa czy leśne scieżki wchodzą w grę ? 

Napisano

no to możemy cos na niedziele wymyslic  , nie mam zadnego planu także dostosuje się do innych :laugh:

Wstępnie jestem na tak. Tylko jeszcze muszę ogarnąć sprawy zawodowe i rodzinne. Jutro się zdeklaruję, co i jak z mojej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...