Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiesz, to nie lato i takich widoków nie zobaczyliśmy ... Ale trasa terenowa fajna ;)

A kamieniołom widzę, że większy, niż w Libiążu, będzie co objechać.

edit: patrząc na zdjęcie ... to i tak byliśmy w innym miejscu. Bytom, magiczne miejsce ?

Napisano

Jak będzie taka pogoda, to chyba oleję temat ; szkoda sprzętu. Po wczorajszym powrocie, wolę na rower nie spoglądać, aby mi siwych włosów nie przybyło. Ewentualnie, jak poskładam drugi rower do kupy, to na nim pojadę, ale ta operacja na 90% się nie uda.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Planuje w Sobotę lub Niedziele wypad na rowerownie po Beskidach. Np wjazd na szyndzielnie a co dalej to pomyśli się dalej w zależności od warunków śnieżnych. Myślę że wypad jest sens organizować tylko przy temperaturze poniżej 0. Bo w mokrym śniegu i błotku to zero przyjemności. Kto by się pisał wstępnie ?

Napisano

Litr kosztuje ze 30 zeta i styknie do końca zycia.Może warto kupić? :)

No właśnie o to chodzi że pewnie większość się zmarunje jeśli kupie litr.

Napisano

A gdzie sie spotykacie?

Przeważnie ustawki w większej grupce są albo pod Kościołem Mariackim/Drewutnia w Kato bądź pod Wesołym miasteczkiem zależnie gdzie jedziemy. A jak w góry śmigamy to z reguły Dworzec Katowicki pod kasami

Napisano

Ktoś chętny w tą sobotę na jakiś mały wypad w okolice Szczyrku(Skrzyczne,Klimczok,) Start Bielsko-Biała-Leszczyny. Z prognoz wynika,że ma być 12 na plusie,więc nie powinno być dużo syfu na szlakach. Muszę w końcu przetestować mojego Bixsa 140/140mm :woot:

Napisano

Hej,

zanim prześledzę cały wątek minie godzina ;) Z tego co pobieżnie widzę, dalej kręcicie. Przyjmiecie pod swoje skrzydła dwójkę nowicjuszy? Kiedyś hobbistycznie jeździliśmy na lekkie tripy, potem siadło kolano a teraz chcemy wrócić do formy i trochę się rowerowo posocjalizować :) Co prawda aktualnie przypał na kolarki, ale i na górskich pośmigamy, jak trzeba (i jak zagoszczą wreszcie w naszym aktualnym miejscu zamieszkania, czyt. Katowice) ;) To co, kiedy, jak, gdzie i czy w ogóle? :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...