Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jo ostatnio byłem sie karnąć, 23 km zrobiłem i dalej testuję kolana, i dalej zepsute, ale  taktykę już mam na naprawę. A szanownych panów jeszcze nie miałem okazji poznać. Pozdrawiam.

Napisano

hello , jeździcie jeszcze bo pogoda w miare ?   ja nie jeździłem ponad 2 miesiące  i w końcu może bym cos kiedyś pokręcił , ale samemu jakoś nie umiem się zebrac

Hej Grzegorz ;)

Pewnie, że jeździmy, ostatnimi czasy im więcej terenu, tym lepiej, a później płacz, że rower trzeba czyścić :P

Standardowo pewnie w niedzielę gdzieś pojedziemy, więc jeśli masz wolne, to wiesz co z czasem możesz zrobić. Jakby co to dzwon/pisz.

Napisano

Grzegorz miałem do Ciebie pisać, ale widząc brak aktywności, sądziłem że raczej nie pojedziesz. Szkoda, że nie było Cię z nami :(

Może przyszłą niedzielę wygospodarujesz ?

Filip : wyjdzie nam pewnie ok 80km w dwie strony, ale jakoś rok trzeba rozpocząć ;)

Kto chętny na kolejna niedzielę ?

Napisano

ja wstępnie wyrazam chec :laugh: , ale ja roznie pracuje wiec czy pojade tego nie wiem :verymad:

Pisz Devilek jak gdzies pojedziecie  można by nawet wieczorkiem gdzies uderzyć :laugh:

Napisano

W niedzielę 5 stycznia jedziemy do Jaworzna ... Cel to stara cementownia, kto chętny pisać ;) Planowana godzina wyjazdu 10-11, a start pod kościołem mariackim w Katowicach.

Napisano

Severian  w razie co dosyć często jeżdzę po Rudzie i okolicach zwykle lasami jeśli tylko można więc jeśli masz ochotę możesz dołączyć. Często w sposób żeby można się było na rowerze powygłupiać itp.

Z tutejszą ekipą też chętnie bym się wybrał w najbliższym czasie z tym że do Jaworzna to musiałaby być w miarę fajna pogoda żeby było więcej przyjemności niż błota na ryju ;-)

Napisano

Potwierdzone, Cementownia Szczakowa zbiórka niedziela 10.30 pod Kościołem Mariackim. Jedziemy przez Stawiki, Niwkę, koło Fashiona Housa i starą drogą do Jaworzna, potem Szczakowską i na Sobieskiego do Cementowni. Powrót to już hulaj dusza kilka opcji jest, wybierzemy na miejscu

Napisano

biker90 ta trasa to większość ulica czy jakieś leśne ścieżki ?

Trochę tak, trochę tak. Większość jednak ulicami.

@grzegorzkm

No liczę na jakieś wspólne km ;)

Napisano

oj tam Grzegorz zobaczy się, dostosuje się do wszystkich tempo, nie ukrywam, że mi się wyjątkowo dobrze kręci i gdyby nie światła skręty to średnia kosmos by była u mnie. Wczorajsza Pszczyna to potwierdza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...