Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Niedziela godzina 13 ; spotkanie pod drewutnią. Kierunek hałda na Murckach, dalej hałda w Kostuchnie i jak pogoda pozwoli chociaż część singla na Jamnie. Jeśli będzie kiepsko powrót koło Sopelka w kierunku cywilizacji :)

Aktualnie chętni ja i Tomek.

Napisano

A gdzie jest ta drewnuta bo może ja bym się pojawił jak będzie sucho. Ale to tak na 50% bo troche roboty mam

Jak jedziesz od Giszowca przez trzy garby w kierunku Brynowa, jest zakręt w prawo, którym dojedziesz na Dolinę 3 Stawów. Przy tym zakręcie jest skład drewna, czyli drewutnia.

Co do deszczu, to się zobaczy.

ps. tylko Filip nie dzwoń do mnie o 7 rano z informacją, że jedziesz, czy nie :P

Napisano

Mnie nie będzie dzisiaj.
Ma też ciekawą oferte od znajomego. Nie pisze na giełdzie bo tam pewnie mało kto z was zagląda a to oferta miejscowa o dosyć okazyjna.

Znajomy sprzedaje troche sprzętu nowego i niewiele używanego. Polecam bo nie znam drugiej osoby co tak bardzo dba o sprzęt. Oczywiście wszystko można obejrzeć w Sosnowcu w okolicach centrum.

:

Korba slx z suportem i blatami - praktycznie nówka - 200zł

Koła mavic crosraid CL - stan bardzo  dobry  - 350zł

Przerzutka tył X5 - Nowa - 100zł

Manetki xt - jak nowe - 200zł

2x opona Nobby Nic 2.1 26 , zwijana  - Nowa - 160zł

Kontakt z Lucjanem pod 519 172 774. Powiedzcie ze jesteście od Klaudiusza.

Napisano

Kolega Devil (którego osobiście bardzo lubię) mnie wyśmiał za próbe ogranizacji wyjazdu w październiku, po prostu musiałem się odgryżć,bez spiny tam panowie :P

Miłego wyjazdu

Napisano

Kolega Devil (którego osobiście bardzo lubię) mnie wyśmiał za próbe ogranizacji wyjazdu w październiku, po prostu musiałem się odgryżć,bez spiny tam panowie :P

Miłego wyjazdu

Bo to miał być wyjazd piknikowy ( październik ! ), a jednak jest różnica pomiędzy nami, pomimo, że korbami obracamy tak samo ;) Mówiłem Ci już wtedy, że wątpliwe Twoje plany :P Co się sprawdziło.

My natomiast dzisiaj pojechaliśmy sobie ot tak :

http://devilek.bikestats.pl/1058977,221-Dorotka-w-gore-w-dol-i-na-okolo.html

Z założenia wątek bikersi, stał się wątkiem dla osób bardziej zakręconych, więc wiesz.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ty ale na pływanie to za zimno troche :P  Ja bym mógł się przejechać tylko u mnie tempo to tak bardziej rekreacyjne 

Napisano

Jak się uda poskładać do kupy rower to na niedzielę się piszę  :teehee:
Devil co Ty na to by się udać na hałdę/hałdy w Knurowie  :icon_question:  Lub coś bliższej.

Napisano

Jak się uda poskładać do kupy rower to na niedzielę się piszę  :teehee:

Devil co Ty na to by się udać na hałdę/hałdy w Knurowie  :icon_question:  Lub coś bliższej.

Standard - Murcki i Kostuchna. Tym razem można w odwrotnym kierunku, niż zawsze.

@

qrczakzul

Pytaj bikera o dokładne dane dojazdu.

Napisano

hello , jeździcie jeszcze bo pogoda w miare ?   ja nie jeździłem ponad 2 miesiące  i w końcu może bym cos kiedyś pokręcił , ale samemu jakoś nie umiem się zebrac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...