Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pamiętajcie tylko, że jutro przestawia się czas, żeby ktoś nie zrobił falstartu ;)

Kupiłem mapy Jury, mam dwie duże mapy części południowej i północnej więc się jutro nie stracimy ;)

Napisano

Witam, skąd zamierzacie startować? Bo jutro wybieram się z bratem i kumplem na jutrę i planujemy start z Olkusza to może byśmy się dołączyli. Podaję nr tel dla lepszego kontaktu 516 919 673

Napisano

jojtek zwróc uwage że ten pociąg z południowego dworca odjeżdża. Ja jade na kole do olkusza bo to regio więc pewnie będzie mało miejsc na rowery. Spodkamy się w Olkuszu na dworcu.

Napisano

Dzięki chłopaki za kolejny udany wypad, setka stuknęła na liczniku, czuć w nogach dzisiejszy dzień, ale ogólnie bardzo pozytywna niedziela. Choć.. zdecydowanie wolę jednak góry :)

moge wiedziec jak jechaliscie  ? szlakami , jak tak to którymi   ?  czy asfaltem ?

Napisano

Ktoś chętny jutro na jakąś przejażdżke ? Nie wiem gdzie ale myśle że tak 80-150km byłoby ok. Najchętniej to pojechałbym w ostry teren w góry ale koło pokrzywione i mogło by nie przetrwać więc okoliczne tereny zostają.

Napisano · Ukryte przez Puklus, 5 Listopada 2013 - Brak powodu
Ukryte przez Puklus, 5 Listopada 2013 - Brak powodu

Sorry, że się wtrącam, ale Panowie ja od dwóch lat ta sama rama, ten sam byle jaki stary amor, szprycha czasem pęknie to się ją wymieni, ale poza tym, że kolejne korby/kasety zdzieram to poważniejszych awarii jak dotąd nie miałem. Jak wy jeździcie? Sprzętu wam nie szkoda? ;-))))

Pozdrawiam, M.

--

P.S. a teraz możecie mnie zje*** za to, że się wam wkręcam w wątek jak nogawka w łańcuch :-)

Napisano · Ukryte przez Puklus, 5 Listopada 2013 - Brak powodu
Ukryte przez Puklus, 5 Listopada 2013 - Brak powodu

Sprzęt jest po to żeby go używać a nie żeby go było szkoda. Szkoda by go było jakby miał stać i się marnować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...