Skocz do zawartości

Bikresi, zapraszają na wspólne kręcenie :)

karpik75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja ostatnio wracałem w Warszawy i przesiadałem się w Częstochowie, aby zdąrzyć na pociąg musiałem biec z peronu na peron i Pani konduktor zamiast prowizji wpisała info, że jestem ograniczony ruchowo więc się da ;)

Napisano

Marcin a ty masz jakieś znośne wideo w tym swoim aparacie bo ja mam aparat taki 7 letni wieć naprawde lipa z jakością. Ewentualnie może ma ktoś jakąś znośną kamerke ?

Napisano

wybaczcie, ale z powodu dość mocnego obicia żeber nie dam rady jutro się wybrać... cosik ten koniec sezonu marny dla mnie :(

udanej wyprawy Wam życzę !

Napisano

Wczorajszy trip przejdzie do historii, świetna trasa w jesiennych barwach, zmęczenie, upadki i zjazd po ciemku do Zwardonia

wszyscy cali ???

Napisano

Wszyscy cali, upadki były z tych niegroźnych i wynikały ze zmęczenia, braku koncentracji, z Soli wyjechaliśmy ok. 10.00, a w Zwardoniu byliśmy przed 19.00. Ciężka trasa z dużą ilością podejść, do tego błoto, które oblepiało opony i powodowało, że na korzeniach/kamieniach nie wiedziałeś czy przednie koło uślizgnie się w lewo czy w prawo :)

Napisano

Wszyscy cali, upadki były z tych niegroźnych i wynikały ze zmęczenia, braku koncentracji, z Soli wyjechaliśmy ok. 10.00, a w Zwardoniu byliśmy przed 19.00. Ciężka trasa z dużą ilością podejść, do tego błoto, które oblepiało opony i powodowało, że na korzeniach/kamieniach nie wiedziałeś czy przednie koło uślizgnie się w lewo czy w prawo :)

Napisano

Ja dojechałem przed Istebną,a później autem do domu.W Wiśle nie zostałem i dobrze,bo dzisiaj czuję się cały połamany i ciężko by dzisiaj było wjechać na Stożek. Zrobiłem razem 76km.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...